Jednak ja bym ciut pozmieniał, BSB dał na konika, skoro masz DP ma gdzie jeździć. A save 1+ przerzucany to mocna sprawa.
I zostają Ci punkty na 2 lvl na małym magu.
Bez scrola to tak smutno troszkę, potrzebny Ci aż tak ten 5 czar na arcym?
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Zastanawiałem się, ale 2x VC na 30 osób i ograniczenie eteryków 0-3. Poza tym musiałbym zrezygnować z Loeca a chyba przy obecnej mecie to lepszy deal.Siweusz pisze:W mojej wiosce bez ETC gracze VC lubują się w hexach i wraciakach. Dałbym Aol. Ale jak u Was nie, to nie było tematu.
Grałem sporo na takim złożeniu i jest ok, ale jednak za +34 punkty dostajemy:Kosa pisze:BSB dał na konika, skoro masz DP ma gdzie jeździć. A save 1+ przerzucany to mocna sprawa.
Tutaj oczywiście przyznaję rację, brak scrolla boli, mogę tego żałować (choć niekoniecznieKosa pisze:Bez scrola to tak smutno troszkę, potrzebny Ci aż tak ten 5 czar na arcym?
Zastanawiałem się, ale imo książka straciła, gdy Dwellersy przestały na turniejach zabijać bohaterów w oddziałach (ten turniej to nie całkiem open). A książka jest bezpieczniejsza na Life'ie. Poza tym muszę losować kluczowe czary, a złożenie z książką wymusza na mnie 2lvl na małym i też Shadow.Semi pisze:Skoro nie grasz na euro to czemu nez ksiazki?
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Pocieszę cię. Ja posiadam 30 modeli i dobrze mi z tym. Za to SMów mam koło 60 chybaBestialski_Brokuł pisze:Kurde ludzie wy na prawdę macie tyle WL? Czuję się biednie z moim jednym 25 osobowym oddziałem