universalbattle.com
Re: universalbattle.com
jakaś bitewka teraz?
a może mały turniej na UB? oczywiście format euro. Nie wydaje mi si, by dało się to zgłaszać do ligi, ale zawsze to inna forma rywalizacji?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
odpowiedziałem raczej na post Kacpra z kilka stron temu, ale jakoś spodziewałem się Twojej odpowiedzi tutaj
Jakby byli chętni - mogę poprowadzić (parowanie, losowanie, temat)
Jakby byli chętni - mogę poprowadzić (parowanie, losowanie, temat)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dlaczego nie można tego zgłosić? Zwłaszcza, że można by to zrobić w formacie ligii.
Wiem, że to dość kontrowersyjny pomysł, ale ta stronka tak zajebiście odwzorowywuje normalną grę, że warto by to przemysleć.
Wiem, że to dość kontrowersyjny pomysł, ale ta stronka tak zajebiście odwzorowywuje normalną grę, że warto by to przemysleć.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Troll, czy powaznie uwazasz, ze to smieszne 2D mozna porownac z gra przy normalnym stole?
Chcesz sie rozumiem przyczynic do powolnej smierci naszego hobby? Nikt nikomu nie zabrania trenowania na UB, natomiast organizowanie tam turniejow zglaszanych do ligi, to najwieksza zbrodnia przeciwko battlowi.
Chcesz sie rozumiem przyczynic do powolnej smierci naszego hobby? Nikt nikomu nie zabrania trenowania na UB, natomiast organizowanie tam turniejow zglaszanych do ligi, to najwieksza zbrodnia przeciwko battlowi.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".