wiem dlatego zaczolem zbierac orki .... chce miec cos ze statycznym CR a nie golych grubasow co licza ze beda bic bic bic i sie uda zlamac kloca ale ja mowie ogry beda przepakowane w 8ed :pppp
heh... na nową edycje to sobie chyba jeszcze poczekasz a może jakas wymiana O&G na Ogry? tzn przydałby mi się jeden oddział 6 kolesi żeby zwiększyć średnią wzrostu w armii
Dlaczego WE?? hmmm nie wiem :P zaczynałem jak wyszła nowa edycja figurek bardzo mi sie spodobały troche o nich poczytałem na necie i stwierdziłem że ta armia mi będzie pasować Co potem sie okazało że armia fajna i czasem "ownująca"
Hmm, ze względu na ładne figurki i to, że gdy wychodziła nowa edycja obraziłem się na TK
No cóż, WE okazały sięmoim życiowym błędem, który teraz naprawię za pomocą VC
Aa racja, zapomniałem o Armioskopie ;] wychodziły mi wood elfy/kraśki, a miedzy nimi najbardziej się zastanawiałem (klimat rzecz jasna) - myślałem jeszcze o dark elfach.
Jeśli skończę z WE, to na pewno za DE się nie wezmę. Mam dość T3 xD
Wczesniej gralismy w WHFRP kumple którzy już jakiś czas sie w bitewniaka bawia postanowili dla odmiany zrobic bitewniakowa kampanie w swiecie WH i zaproponowali mi w niej udzial, a fakt ze prawie wszystkie armie prócz we skavów i imperium (z których też zostałem wygryziony) były zajetę jakoś uszczuplił mi pole do wyboru. Kampania sie nie odbyła. A ja od jakiegos czasu gram WE i nie wyobrazam sobie gry innymi armiami
A w zasadzie to mój dylemat rozgrywał się między WE, DE a krasiami... Wszędzie klimat mi się strasznie podobał. Ale tak jak Piotras wybrałem tą armię, którą nie grał żaden ze znajomych ;]