Warhammer : Dark Omen
Moderator: Zaklinacz Kostek
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Warhammer : Dark Omen
Mimo wieku gra jest nadal bardzo dobra i grywalna.
Oczywiscie jest nieco problemu z uruchomieniem na win xp ale... da się.
Oczywiscie mamy Mark of Chaos ale niespecjalnie ona chyba spelnia oczekiwania dodatkowo z takiiimi wymaganiami sprzętowymi jakie trzeba spełnić. Dark omeny są gdzies w sieci do sciągniecia mi udało się sciągnąć niestety wrsję bez muzyki i animacji ale grać się da...
Aha: pamietajcie nie wlaczac kolorowego kursora bo się zwiesi
Oczywiscie jest nieco problemu z uruchomieniem na win xp ale... da się.
Oczywiscie mamy Mark of Chaos ale niespecjalnie ona chyba spelnia oczekiwania dodatkowo z takiiimi wymaganiami sprzętowymi jakie trzeba spełnić. Dark omeny są gdzies w sieci do sciągniecia mi udało się sciągnąć niestety wrsję bez muzyki i animacji ale grać się da...
Aha: pamietajcie nie wlaczac kolorowego kursora bo się zwiesi
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
instalujesz jak odpalasz i masz czarny ekran to alt+tab wychodzi ci do wina ale potem znow klikasz na zminimalizowane i powinno byc menu. Pamietaj cokolwiek robisz nie dawaj kursora kolorowego bo sie wykrzaczy.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
http://free4web.pl/3/2,22269,47284,530932,Thread.html
spróbuj tego lina tam są sposoby na dark omena
spróbuj tego lina tam są sposoby na dark omena
- Aragorn007
- "Nie jestem powergamerem"
Szukam ludzi chętnych do pogrania przez sieć Oferty na PM
Jakby ktoś miał ochotę na rozegranie bitewki WFB na terenie wziętym z Dark Omena, to zapraszam tutaj po ładne screenshoty przedstawiające mapki single i multiplayerowe dostępne w Dark Omenie
Ot, taka ciekawostka :0
http://darkomenworld.freeforums.org/map ... r-t28.html
Ot, taka ciekawostka :0
http://darkomenworld.freeforums.org/map ... r-t28.html
Ach te stare czasy... Ja przechodziłem SofTHR nie wiem ile razy, choć niektóre misje pamiętam były nieco niezbalansowane.. Dark Omena ściągnąłem nie dawno (dla próbujących - jest masa stron wyjaśniających jak go zainstalować) i chodzi mi dobrze pod vistą.
Niestety to ta wersja bez muzyki i dźwięków postaci, więc jako że podpisów nie ma, totalnie nie wiem o co chodzi i nie widzę sensu dalej grać dopóki nie znajdę gdzieś wersji pełnej...
Niestety to ta wersja bez muzyki i dźwięków postaci, więc jako że podpisów nie ma, totalnie nie wiem o co chodzi i nie widzę sensu dalej grać dopóki nie znajdę gdzieś wersji pełnej...
Taa to była gra. Pamiętam jak pobrałem dodatki do niego. Mozna było grać Trupkami i Elfami. Obie armie były śmiechowe
Trupki- w tym dodatku zamiast tej kawalerii ludzkiej mieli na starcie Black Grali. Masakryczna jednostka, wszyskie upgrade'y zrobiłem im i doszedłem (grając jednym oddziałem, powtarzam jednym) do ostatniej misji z Nagashem. Wszystkie bitwy sami kosili bez wsparcia. W ostatniej liczba mumi była zbyt duża- musiałem wystawić resztę oddziałów Ale głos czempiona Black Grali- głos głownego bohatera imerialnego- bezcenne
Elfy- spoko, mając treemana i łucznikow nieźle wymaitali. Ale w kampanii mieli bolca. Pamietacie, jak ktoś z oddziału gadał to pojawiało się okeinko z jego mordą w rogu? Tam właśnie był elf który robił za załoganta bolca- miał głos orka
Trupki- w tym dodatku zamiast tej kawalerii ludzkiej mieli na starcie Black Grali. Masakryczna jednostka, wszyskie upgrade'y zrobiłem im i doszedłem (grając jednym oddziałem, powtarzam jednym) do ostatniej misji z Nagashem. Wszystkie bitwy sami kosili bez wsparcia. W ostatniej liczba mumi była zbyt duża- musiałem wystawić resztę oddziałów Ale głos czempiona Black Grali- głos głownego bohatera imerialnego- bezcenne
Elfy- spoko, mając treemana i łucznikow nieźle wymaitali. Ale w kampanii mieli bolca. Pamietacie, jak ktoś z oddziału gadał to pojawiało się okeinko z jego mordą w rogu? Tam właśnie był elf który robił za załoganta bolca- miał głos orka
hehe mody tak tak to było fajne, ale teraz robie swojego upgrejda, gra zaczyna się o 14 wightów z Mannfredem von Carsteinem w środku katapy łuczników i szkieli piechoty a zamiast undeadów zabija się Imperialnych :] narazie mam problem z zastepowaniem oddziałów ożywianych zombi z powodu błedów i jednostki nie mają flag nie da się ich zaatakować itd.