![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Możesz podać receptę na drzewce łuków?
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Może kiedyś skończę malowanie grywalnej armii, dobrze idzie bo od 6 edycji ten sam book i nie muszę zmieniać koncepcji...Azgaroth pisze:Brak słów...rewelacyjni
Wciąż walczę z warsztatem foto i obrabianiem tego żeby wyglądało jak powinno, patrząc na starsze fotki widzę u siebie postęp:) Zresztą widzę że mi się pogubiły w topikach foty, za jakiś czas będe musiał je reuploadować...quidamcorvus pisze:Świetne modele. Podoba mi się czyste, schludne malowanie, dobór kolorów i wykonanie podstawek. Zdjęcia też dobre![]()
![]()
Gąbeczka;)smiejagreg pisze:Co to jest - to zielone na podstawkach? Bardzo krótka trawka, czy coś innego?
No i tak ma byc super Malowanie Lechu !Sławol pisze:W tej galerii (i galerii Kacpra) zawsze mam wrażenie, że się cofam w czasie i oglądam stare malowanie z poprzednich edycji
Świetna robota!
Kurde, jaki klejnot? Chyba już ze mnie kompletny ślepowron, bo nie widzę żadnego. Element w głowicy miecza, z którego można by zrobić klejnot, akurat nie jest w ten sposób pomalowany...Gunnila pisze:Śliczny model na półeczkę, klejnot rewelacyjny.
kacer_ walnąłby Zielonych, Vocal Bretonnię, a Ty Krasnoludy, więc nie marudźsmiejagreg pisze:Sławol - do vocala i Kacpra jeszcze mi sporo brakuje...
Sławol pisze:No i kolejna bardzo ładna praca!
Vocal, smiejagreg i kacper_ - powinniście pomyśleć o jakimś albumie kolekcjonerskim ze swoimi pracami
O klejnot rycerski chodziło, to na hełmie;]smiejagreg pisze:Kurde, jaki klejnot?Gunnila pisze:Śliczny model na półeczkę, klejnot rewelacyjny.