naaaapraaaaawdeee?Solider pisze: Niemniej wynik świetny, gratulacje, bo obstawialiśmy wyższy dla Groszka.

naaaapraaaaawdeee?Solider pisze: Niemniej wynik świetny, gratulacje, bo obstawialiśmy wyższy dla Groszka.
Powiem szczerze, że w wielu momentach gry to mój fart zadecydował o wyniku.Solider pisze: Niemniej wynik świetny, gratulacje, bo obstawialiśmy wyższy dla Groszka.
W pewnych kręgach...tak.Morog pisze:naaaapraaaaawdeee?Solider pisze: Niemniej wynik świetny, gratulacje, bo obstawialiśmy wyższy dla Groszka.
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
no wychodzi że 17:3misha pisze:Morog : Misha
1099 : 355
różnica 744
17:3 ?
Zdawanie 4 czy 5 razy breaka na 5-6 z przerzutem spowodowało obronienie BSB i laski generałamimo, że lance zostały wybite
w 2 turze wyparował mi trebusz z misfire, ale indirectem z drugiego zdjąłem klopę
ogólnie fajna bitwa, przy bronieniu armour save na lancach mega dużo pał, za to przy bronieniu wardów sporo 5 i 6tek
pomimo wielu panik moich głównych oddziałów (m.in. kloc gorów z generałem i magiem w pierwszej turze) jakoś udało się ugrać 8pkt ze złymi krasnalami. oddział gry to harpie które zabiły oddział infernaliCrane pisze:Crane:Offspringman
628: 373
12:8
Sympatyczna bitwa z paroma ciekawymi Zonkami