16.03.2013 - 2x1000 Vanaheim - Kraków
Re: 16.03.2013 - 2x1000 Vanaheim - Kraków
LuciusII - grasz sam czy z kimś?
Dla wszystkich dodałem pkt w regulaminie o zakazie grania jedną armią na 2000 i 2x1000 tą samą.
Przy zgłaszaniu prosze o podanie obu graczy z pary, albo jasną informacje, że gracie solo
PS
zmieniłem też time'ing gramy po 2,15h tak, aby o 17 skończyć
Dla wszystkich dodałem pkt w regulaminie o zakazie grania jedną armią na 2000 i 2x1000 tą samą.
Przy zgłaszaniu prosze o podanie obu graczy z pary, albo jasną informacje, że gracie solo
PS
Chęć jest ale w marcu jest też preDMŚ na Strychu i mam problem jak żonce wyjaśnić, że dwie soboty spędzę poza domem
Jeśli uda mi się wynegocjować oba terminy to się zgłoszę (i pewnie Pawła też wyciągnę) jak nie to niestety preDMŚ ma priorytet (trzeba żyłować skilla przed Bielskiem).
Jeśli uda mi się wynegocjować oba terminy to się zgłoszę (i pewnie Pawła też wyciągnę) jak nie to niestety preDMŚ ma priorytet (trzeba żyłować skilla przed Bielskiem).
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
Mnie raczej nie będzie.
Wisła Kraków.
Eh, przyszedłbym, tylko niezbyt podoba mi się idea gry w sojuszu. Zmusza do myślenia podczas rozgrywki i tworzenia racjonalnych rozpisek (obie te rzeczy mi ostatnio nie wychodzą ) - nie chcę by sojusznik przegrywał ciągle przez moje skopane ruchyDydu pisze:Panowie dobioerać się w pary i zgłaszać
tydzień do turnieju a tylko 7 osób zgłoszonych.
Sevi, Xier, Syraf, Legion, PSz, Rafał, Charki, .... co z wami mam wam zaproszenie na PW wysłać ;P
Zaś dwóch swoich armii do plecaka nie zmieszczę, wybaczcie
Vae victis!
Cicho tam, z tym Twoim racjonalnym myśleniemDydu pisze:Legion to 2x1000 wiec modeli pewnie mniej niz na 1600, spokojnie wejda do plecaka.
Nie leży mi taki format, a i czasu ostatnio coraz mniej. Obiecuję jednak na następnym "zwykłym" turnieju, na mniejsze punkty, się zjawić
Vae victis!
Jakie zasady, taka frekwencja :-)Dydu pisze:Panowie dobioerać się w pary i zgłaszać
tydzień do turnieju a tylko 7 osób zgłoszonych.
Szkoda, ze odeszles od doszlifowywania zasad na male punkty z ostatniego turnieju. Pojawila sie jakas próba na bazie ktorej mozna rozwijac pomysl.
Turniej jes w luznej konwencji, ze wzgledu na termin mastera.
Z osób, które szukały pary / mówiły, że wpadną są:
- Fluffy
- Syraf
- Dragor
- PSz
- Kosmo
byłoby 13 osób jeszcze więc już nie jest źle, do tego Sevi'ego się ściągnie i mże jescze ktoś wpadnie i będzie ok turniej
Został jescze do ściągniećia Karpiu, Catafractus, DARKwolfDOG, Syslak (młodzież TL ;P), Stone
Z osób, które szukały pary / mówiły, że wpadną są:
- Fluffy
- Syraf
- Dragor
- PSz
- Kosmo
byłoby 13 osób jeszcze więc już nie jest źle, do tego Sevi'ego się ściągnie i mże jescze ktoś wpadnie i będzie ok turniej
Został jescze do ściągniećia Karpiu, Catafractus, DARKwolfDOG, Syslak (młodzież TL ;P), Stone
Postaram się dziewczynę wyciągnąć żebyśmy zagrali razem, ale nie jestem w stanie obiecać że będęDydu pisze:
Sevi, jak to nie bedzie Ogrów na turnieju?
Wisła Kraków.
na mastera jadą na razie 3 osoby Maciek,Stone i ja -więc niska frekwencja jest więc sygnałem ,że kończymy ze zdziwianiem i zaczniemy robić tylko euro...albo open z drobnymi przycięciami w styli 3 elektryków. Ta droga którą teraz idziemy nie zaprowadzi nas do nikąd. Od kwietnia znowu tylko TL będzie robił turnieje... Przykro mi jesteście na nas skazani
jest rowniez wstepny plan jechania w tą sobote do czestochowy 2.4k euro
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=38494
narazie chyba jest tylko ja i Maciek wiec jakby ktos chcial ewentualnie jechac to niech uderza do Macka
narazie chyba jest tylko ja i Maciek wiec jakby ktos chcial ewentualnie jechac to niech uderza do Macka
Szczerze, to po ostatnim turnieju mam dość małych punktów..
Wisła Kraków.
Leoh pisze:jest rowniez wstepny plan jechania w tą sobote do czestochowy 2.4k euro
zastanawiajace tylko, ze to pojutrze, w sumie jutro kuurde
Ja chyba jeszcze nie będę miał swoich chłopków odebranych z malowania więc raczej odpadam. Od kwietnia postaram się regularnie pojawiać.
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Raczysz żartować milordzie?Dydu pisze: PS
xYz