[MASTER] KUJAWIAK 2013 Włocławek [wyniki w 2gim poście]
Re: [MASTER] KUJAWIAK 16-17.03.2013 Włocławek
Wysłałem zgłoszenie i przedpłatę.
JK.
JK.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
nie. TO nie bylo preview do draftu nr. 2Shinue pisze:Zasady w drugim poście są preview do draftu #2.
Edit. Jeśli w czasie od soboty do momentu ukazania się oficjalnego draftu2 pojawiły się jakieś inne preview to i tak gramy według zasad w poście 2.
Zreszta jest tam kilka bledow. Ale ok. Jak gramy na tamte zasady to niech bedzie.
Proste
Szpiczasto-uche ciemnoty są za słabe, aby jechać na mastera ;P
Szpiczasto-uche ciemnoty są za słabe, aby jechać na mastera ;P
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
To wystaw DE na dużym metalu i przestań płakać
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Druchii prawie trafiłeś - mam jeden model w armii na 122 z savem 1+
Tym razem bawimy się, a nie ciśniemy
Tym razem bawimy się, a nie ciśniemy
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.