Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Lidder pisze:Pozbieraj autografy na następnym masterze.
Śmiejcie się śmiejcie - to oszczędza później wielu niepotrzebnych dyskusji przy stole:)misha pisze:@Piotr
a masz je wydrukowane i nad łóżkiem? jak kiedyś plakaty z Brawo?
no i bez autografu to są mało warte.
Tyle że interpretacja Kudłatego pomija całkowicie zasady specjalne jednej jednostki to jest Skirmisherów ze strony 77 na korzyść jednostki z RM i oznacza że będą walczyli wręcz nie będąc zwiniętymi (co nie jest możliwe) i pozostając w dokładnie takiej samej formacji jak przed szarżą.PiotrB pisze:dobra - miśki ja sobie już wydrukowałem odpowiedź Kudłatego ( to już mam całą teczkę odpowiedzi ludzi z LS) - więc imho- sprawa zakończona
a ja sms'em od tadzia z toruniaDydu pisze:No a ja dostałem od Tutajca i Lidder'a odpowiedz na PW że jednak mierzy po zwinięciu się.
misha pisze:a ja sms'em od tadzia z toruniaDydu pisze:No a ja dostałem od Tutajca i Lidder'a odpowiedz na PW że jednak mierzy po zwinięciu się.pod stołem to się pomiziać po nóżkach można, a nie zasady ustalać
Dydu pisze:Witam
Czy zgadzacie się z odpowiedzią kudłatego, że np. czołg szarżujący na bok skirmiszu mierzy zasięg przed zwinięciem się skirmiszu?
Lidder pisze:Nie, ale żeby dać swoją odp. musiałbym przepisywać cytaty z RB
MaszTutajec pisze:nie bylo to juz walkowane, jezeli dojerzdza do skirmisha przed zwinieciem a po juz nie to zatrzymuje sie cal przed
TakParaszczak pisze:Jest Look Out Sir w 3 calach od friendly jeśli friendly unit jest w CC?