Nowe ETC Oświecim 3x2400 FzF
Re: Nowe ETC Oświecim 3x2400 FzF
Można? bo modele mi się posypały i musze zmienić
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
to wole punkty miec ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Dzięki za turniej, fajnie było. Przy następnej okazji, koniecznie tereny do poprawy - brakowało jakiegoś sensownego balansu w ułożeniu mapek.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Będą pełne wyniki?
Wisła Kraków.
1.Ósma Bila 137
2.Legion United 121
3.Red Scorpion 118
4.Lords of Steel 116
5.SS 2 114
6.SS 3 112
7.SS Qc 102
8.Ciupaga Taala 101
9.Desperaci 89
10.Kęty Team 82
Jeszcze raz dziękuje za przybycie mam nadzieje że dobrze się bawiliście. Mam także wielką nadzieje że odwiedzicie nas na kolejnych turniejach.
2.Legion United 121
3.Red Scorpion 118
4.Lords of Steel 116
5.SS 2 114
6.SS 3 112
7.SS Qc 102
8.Ciupaga Taala 101
9.Desperaci 89
10.Kęty Team 82
Jeszcze raz dziękuje za przybycie mam nadzieje że dobrze się bawiliście. Mam także wielką nadzieje że odwiedzicie nas na kolejnych turniejach.
Ostatnio zmieniony 19 lut 2013, o 16:54 przez Rogal700, łącznie zmieniany 1 raz.
WoCH W.19/R.9/P.7
Razem:35
- RedScorpion
- Falubaz
Ja również prosiłbym o podanie pełnych punktów.
W moich obliczenia pojawił sie powazny błąd dziś wrzuce poprawiona listę z ptk. Za zamieszanie przepraszam.
Wyniki poprawione, punkty dopisane, za zamieszanie jeszcze raz przepraszam. Niestety źle uzupełniłem kolumny w exelu i kilka teamów nie dostało ptk za hobbystykę i cześć gier.
Wyniki poprawione, punkty dopisane, za zamieszanie jeszcze raz przepraszam. Niestety źle uzupełniłem kolumny w exelu i kilka teamów nie dostało ptk za hobbystykę i cześć gier.
WoCH W.19/R.9/P.7
fajny tuniej, spoko sala, fajne żarełko, gorzej ze stołami, ktore są po prostu uber cienkie, i sie wyginaja... podobnie jak moje wyniki na tym turnieju.
Do zobaczenia następnym razem.
Do zobaczenia następnym razem.
xYz
teraz to i tak juz chyba po ptokach, podajcie chociaż ostateczne skorygowane wyniki 

xYz