Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Nowe HE - 8 ed.
smok T8 W8

No, i jeszcze ktoś pisał, ze tańszy xD. Taka trzy razy lepszą świnka. ;D
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
eh, nie chciałbym takiego wysypu nowych graczy HE jak to mialo miejsce po wejsciu 7ed demonów;p
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Mi to nie przeszkadza. Ktoś chce grać, to niech gra, a nie, że "prawo zwyczajowe mówi, że żeby sobie pograć w 8mą edycję, musisz zacząć grać kolekcjonować armię w 7mej, inaczej ostracyzm społeczności". 
Na prawde sadzicie ze wypuszcza potworka w stylu 8t8w przeciez to abstrakcja....;p
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Opanujcie swoje podniecenie. Takie niepotwierdzone plotki tylko chaos wprowadzają... no i generują strasznie dużo spamu.

That's the spirit! :pBelaner7 pisze:Czytając wypowiedzi mam wrażenie, jakby book już leżał na półkach w sklepach.
Faktycznie trzeba czekać na jakieś sensowne wieści, ale ten gość z ulthuan.net który napisał te plotki to nie jest też jakaś losowa persona z tego co mi wiadomo to nawet bywa na jakiś większych turniejach, także gdzieś tam ziarno prawdy może w tym być.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
Z tego, co rozumiem, book WoCh-u narobił teraz tyle zamieszania ile book DoCh w 7 ed. Czy HE będą znaczyć dla 8ed to samo, co DE dla 7ed? Jeżeli tak to należałoby się przygotować na litanię cięć i ograniczeń we wszystkich możliwych sferach tworzenia rozpiski.
na szczęście źle rozumiesz. WoCowi daleko do demonów z 7 ed. HE też nie będą mega gięte.Belaner7 pisze:Z tego, co rozumiem, book WoCh-u narobił teraz tyle zamieszania ile book DoCh w 7 ed. Czy HE będą znaczyć dla 8ed to samo, co DE dla 7ed? Jeżeli tak to należałoby się przygotować na litanię cięć i ograniczeń we wszystkich możliwych sferach tworzenia rozpiski.

Ale obstawiam że będą mocną armią 
Wisła Kraków.
wszystkie podręczniki idą w stronę balansu- dają dużo możliwości - w Imperium do tej pory nie ma jednej mistrzowskiej rozpy - każdy gra trochę inaczej i to jest siła nowych booków- jedynie VC odstają - z Wochem też tak będzie że po początkowym zachwycie pewnymi schematami pojawią i pojawiają się nowe rozwiązania - nie gorsze. Ja pierwszy od lat widzę ,że GW ciągnie jak lokomotywa w stronę balansu... to dobrze wróży.
W He na pewno będzie jednostak must have i na pewno będzie mocna - reszta zostanie przycięta i właściwie wyceniona - widać że te nowe booki są przemyślane.
W He na pewno będzie jednostak must have i na pewno będzie mocna - reszta zostanie przycięta i właściwie wyceniona - widać że te nowe booki są przemyślane.
A mnie ciekawi jeden temat. harry i Hastings napisali na Warseerze, że ta edycja ma mieć 5 lat a nie 4, więc 9 wskoczy nam dopiero w 2015.
Jest szansa, że podobno chcą odświeżyć wszystkie booki jeszcze w 8 edycji.
...i tak sobie myślę, skoro wychodzi nowy book do HE a podstawka będzie na rynku jeszcze prawie 2 lata, to mogą chcieć podbustować to, co w środku, co by sobie napędzić zbyt.
Jest szansa, że podobno chcą odświeżyć wszystkie booki jeszcze w 8 edycji.
...i tak sobie myślę, skoro wychodzi nowy book do HE a podstawka będzie na rynku jeszcze prawie 2 lata, to mogą chcieć podbustować to, co w środku, co by sobie napędzić zbyt.
KUPIĘ: Bitsy (głównie kusze i bicze) od Dark Elves
--
"In a mad world, only the mad are sane." - Akira Kurosawa
mój blog: Sand and Glue

--
"In a mad world, only the mad are sane." - Akira Kurosawa
mój blog: Sand and Glue