warsztat mnicha:D
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: warsztat mnicha:D
Tych figsów już kompletnie nie trawię...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Ja lubię te modele demonetek, ale... Cóż, powinny być urokliwe, a niestety Twoje wyglądają jakby zażywały przed bitwą odmładzającej kąpieli błotnej. 

stary próbowałem brzydko wychodzi nawet sepią ladniej wygladaja takie jakie sa i tak tam warstowowałem troszki miałem zrobić czarne ale lipnie by wygladały chyba
Ostatnio zmieniony 30 mar 2013, o 09:42 przez Kuros, łącznie zmieniany 1 raz.
Devlan mundl ub ogryn flesh :]. Czarny to na pewno odpadaKuros pisze:stary próbowałem przydko wychodzi nawet sepią ladniej wygladaja takie jakie sa i tak tam warstowowałem troszki miałem zrobić czarne ale lipnie by wygladały chyba
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Tych rogów nie washuj! Nic to nie da, jedynie brudne plamy powstaną, tak, jak pisałeś zresztą... jesli cokolwiek z nimi robić, to tylko farbami. Można by się bawić w przejścia nawet aż do czerni, ale to jest sporo zachodu i zajmie trochę czasu...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Z tego, co widać oba regimenty mi się podobają. Oczywiście, jeśli chodzi o malowanie, bo same figsy są obrzydliwe. I nic mnie nie przekona, że w przypadku nurglitów tak powinno być
. jest piękna obrzydliwość i brzydka obrzydliwość - te należą do drugiej grupy...

IMO Bloodletterzy wyglądają na wipy.
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand