Google twierdzi ze to tylko 7,5 h jazdy. ZREszta we Wroclawiu obiecales nam ze wpadniesz, juz sie odlegloscia nie wywiniesz.Dymitr pisze:daleko...
Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
Re: Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
rozumiem ze w zwiazku z tym bedzie spora delegacja z wloclawka ?Nijlor pisze:Ha właśnie sobie przypomniałem, że w mojej dziurze zatrzymuje się BEZPOŚREDNI pośpiech do Białegostoku
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
gdzie w piatek na noc impreza? ;> ;>
Myślę, że w 1:30 tej piosenki uzyskasz odpowiedź:Shakin' Dudi pisze:gdzie w piatek na noc impreza? ;> ;>
http://www.youtube.com/watch?v=Y42ZBEzfJ0M
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Włocławska Salamandra pojawi się na 100% - dogrywamy jeszcze szczegółyRelosu pisze:rozumiem ze w zwiazku z tym bedzie spora delegacja z wloclawka ?Nijlor pisze:Ha właśnie sobie przypomniałem, że w mojej dziurze zatrzymuje się BEZPOŚREDNI pośpiech do Białegostoku
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Będzie ktoś ze wschodu??
Ogarniam Wam Włochów, dwóch pisze że chciałoby się wybrać
Białystok robi się najbardziej międzynarodową imprezą w roku.
Te filmiki i ogólnie Wasze promo Wam turbo dużo dają.
Jak będziecie mieli wersje regulaminu po angielsku to mi wyślijcie na priva
Ogarniam Wam Włochów, dwóch pisze że chciałoby się wybrać
Białystok robi się najbardziej międzynarodową imprezą w roku.
Te filmiki i ogólnie Wasze promo Wam turbo dużo dają.
Jak będziecie mieli wersje regulaminu po angielsku to mi wyślijcie na priva
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
SuperCauliflower pisze:Ogarniam Wam Włochów, dwóch pisze że chciałoby się wybrać
Karol ogarnia chłopaków ze wschodu, zagadam z nim żeby pmkę ci wysłał z regulaminem
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
O zagraniczniakach:
Zaprosiłem Chrisa, rok temu umawialiśmy się że przyjedzie ale odpowiedzi jeszcze nie dostałem..
Ruscy, Ukraińcy, Łotysze i ... Irlandczycy zaproszeni.
@Kalafior: postaram się dzisiaj ogarnąć jakieś bardziej obszerne zaproszenie po angielsku i prześlę Ci najpóźniej jutro PMkę
O najlepszej imprezie turniejowej ever:
Wpadłem na pomysł, aby dla najbardziej hardcorowych imprezowiczów przedłużyć bitwę o ... tydzień! Serio. Po BoBie od razu jest majówka. Ja tam biorę i tak wolne w robocie, na wszelki wypadek jak by Chris znów został do czwartku czy jeszcze dłużej Więc, co Wy na to aby w poniedziałek rano po turnieju wpakować dupy w fury i sruuu do Augustowa. To jest 90km od Białegostoku. Super miejscowość wypoczynkowa położona nad dwoma jeziorami. Mamy tam upatrzony fajny ośrodek żeglarski, położony nad wodą, blisko centrum miasta, gdzie za 190zł na dobę można wynająć domek 5os z łazienką. Takich domków tam mają chyba z 12. Grill, alkko, kajaki, rowery wodne. Wszystko jest Tutaj link do stronki ośrodka: http://www.szekla.pl/index.php?Wczasy_w_o%B6rodku
Czy są jacyś chętni?
PS. Akadera jeszcze nie wspominał, ale jest limit osób na turniej: 104 osoby, także kto pierwszy ten lepszy
Zaprosiłem Chrisa, rok temu umawialiśmy się że przyjedzie ale odpowiedzi jeszcze nie dostałem..
Ruscy, Ukraińcy, Łotysze i ... Irlandczycy zaproszeni.
@Kalafior: postaram się dzisiaj ogarnąć jakieś bardziej obszerne zaproszenie po angielsku i prześlę Ci najpóźniej jutro PMkę
O najlepszej imprezie turniejowej ever:
Wpadłem na pomysł, aby dla najbardziej hardcorowych imprezowiczów przedłużyć bitwę o ... tydzień! Serio. Po BoBie od razu jest majówka. Ja tam biorę i tak wolne w robocie, na wszelki wypadek jak by Chris znów został do czwartku czy jeszcze dłużej Więc, co Wy na to aby w poniedziałek rano po turnieju wpakować dupy w fury i sruuu do Augustowa. To jest 90km od Białegostoku. Super miejscowość wypoczynkowa położona nad dwoma jeziorami. Mamy tam upatrzony fajny ośrodek żeglarski, położony nad wodą, blisko centrum miasta, gdzie za 190zł na dobę można wynająć domek 5os z łazienką. Takich domków tam mają chyba z 12. Grill, alkko, kajaki, rowery wodne. Wszystko jest Tutaj link do stronki ośrodka: http://www.szekla.pl/index.php?Wczasy_w_o%B6rodku
Czy są jacyś chętni?
PS. Akadera jeszcze nie wspominał, ale jest limit osób na turniej: 104 osoby, także kto pierwszy ten lepszy
Ostatnio zmieniony 13 mar 2013, o 17:43 przez Karli, łącznie zmieniany 1 raz.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Poważnie?Karli pisze:
PS. Akadera nie wspominał, ale jest limit osób na turniej: 104 osoby, także kto pierwszy ten lepszy