16.03.2013 - 2x1000 Vanaheim - Kraków
Re: 16.03.2013 - 2x1000 Vanaheim - Kraków
Jak znajdę samochód do którego zapakują się moje 4ry litery, ale nie o tym. Z uwagi na innych graczy... 2,15h to zwyczajnei za malo an bitwe 2k vs 2k i do tego parową - nie żebym się czepiał, ale komfort gry spada drastycznie.
xYz
Ma komplet
xYz
Garg bedzie na pre DMŚ, suchy w Madrycie, więc może się pojawie w konfiguracji moja lewa ręka + prawa ręka. Z jakimis śmiesznymi armijami.
xYz
Z dupy format. Jak nie bede mial co robic to moze wpadne, ale raczej nie bedzie mi sie chcialo.
Gdyby znalazl sie jakis ogarniety gracz do sojuszu, to mógłbym zagrać HE lub VC.
Gdyby znalazl sie jakis ogarniety gracz do sojuszu, to mógłbym zagrać HE lub VC.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Mnie nie będzie..
Wisła Kraków.
Czy lista zgłoszonych w pierwszym poście jest pełna i aktualna? Chcielibyśmy mieć z kumplami jasność, czy będą jakieś stoły wolne jak coś w sobotę w Vanaheimie ;]
Skaven: W/D/L 2/0/1
A czemu się nie zapiszecie na turniej?Andrut pisze:Czy lista zgłoszonych w pierwszym poście jest pełna i aktualna? Chcielibyśmy mieć z kumplami jasność, czy będą jakieś stoły wolne jak coś w sobotę w Vanaheimie ;]
Wisła Kraków.
Bo jak mam czas od biedy pograć w młotka, to chce pograć dla funu, na fajne punkty z możliwie dużą ilością zabawek. A nie na 1000.Sevi pisze: A czemu się nie zapiszecie na turniej?
Skaven: W/D/L 2/0/1
z tego co zrozumialem z poprzednich dyskusji, a co warto przypominac, to gramy w Vanheimie na male punkty w celach promocyjnych (dla początkujących graczy) i z uwagi na mala ilosc miejsca w sklepie a co okolo 2 miesiace w strychu na Euro 2400ptk.
Leoh pisze:z tego co zrozumialem z poprzednich dyskusji, a co warto przypominac, to gramy w Vanheimie na male punkty w celach promocyjnych (dla początkujących graczy) i z uwagi na mala ilosc miejsca w sklepie a co okolo 2 miesiace w strychu na Euro 2400ptk.
Tak, z tym, że latem będzie można grać w V na EURO.