Warszawa IV Liga Rivendell Marzec 2013
Re: Warszawa IV Liga Rivendell Marzec 2013
Jasne, ja się odnosiłem tylko do stwierdzenie "teraz pokombinuj na czym go posadzić" . Na pegaza pewnie też dałoby radę go docisnąć na upartego
Z magią jest ten problem, że przy 275-300 pkt wsadzisz 1 maga na ogół, zresztą ma 2+ ward na 0 z metalu
Z magią jest ten problem, że przy 275-300 pkt wsadzisz 1 maga na ogół, zresztą ma 2+ ward na 0 z metalu
Release the Przemcio!
I grałam sama tym razemSemi pisze:Wygralem 16-4, wesola bitwa, najwazniejsza byla ostatnia tura... albo udalo by mi sie wysnajperowac BSB i wygrac albo sam bym stracil bsb i generala. Na szczescie sniperka siadla
Nauczka na dziś - da się wyciągać bohaterów z jednostek THX!
Lord VC? Na takie punkty to wchodzi jakiś niepoważny kadłubek a nie lordGrolshek pisze:Nie możesz mieć lorda maga 3lev. Wchodzą jedynie wampiry i księciunio z kryształem.Misio pisze:Może noobowskie pytanie, ale skoro Lordowie zaczynają od 3ciego lvlu maga, to jak 1szy? Czy to skrót myślowy? Jeśli nie, to używając bohatera zamiast, można mieć 2lvl?Grolshek pisze:Majowa liga będzie na małe euro by Kudłaty&Furion czyli robiony przez fachowców i bez proksów:
Lordowie mogą mieć maksymalnie 1szy poziom magii
Chętnie zagram!
Wchodzi bez problemu na pegaza.. Gorszy save. I tyle.misha pisze:zmieścisz to graj masz 275 ptk na to zdaje sie, kombinuj na czym go posadzicDreef pisze:Lord pedant z korona ^^ i ja tym moge grać
I rozpa wychodzi nawet z wymaksowanymi bohaterami dosc smieszna i fajna wieczorem napisze.
przestan... bez korony to ten kolo sobie może
a jak wezmie korone i pendanta to ma 2+ save i S4 w walce, bo nic innego nie wejdzie, musi siedziec na koniu by miec 1+ save i jakas bron, tylko sie cieszyc z takiego kolesia z S4
a jak wezmie korone i pendanta to ma 2+ save i S4 w walce, bo nic innego nie wejdzie, musi siedziec na koniu by miec 1+ save i jakas bron, tylko sie cieszyc z takiego kolesia z S4
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
- Offspringman
- Kretozord
Offspringman-Solider 10:10
aha, ja sobie kminię grubasów, może takie coś będzie śmieszne:
Bruiser General; Heavy Armour; Enchanted Shield; Fencer's Blades; Ironcurse Icon 154.0 Pts
Butcher Lore of Great Maw; Magic Level 1; Great Weapon; Dispel Scroll 134.0 Pts
10 Gnoblars z pułapkami 50.0 Pts
7 Ironguts FCG 331.0 Pts
5 Maneaters Poisoned Attacks; Sniper; Brace of Ogre Pistols (x5); Heavy Armour; Standard; Musician; Banner of Eternal Flame 360.0 Pts
Ironblaster 170.0 Pts
ewentualnie bokser ma SoS i ES, a za to czarodziej bez łoma, ale z 2lvl bójcie się !!
Bruiser General; Heavy Armour; Enchanted Shield; Fencer's Blades; Ironcurse Icon 154.0 Pts
Butcher Lore of Great Maw; Magic Level 1; Great Weapon; Dispel Scroll 134.0 Pts
10 Gnoblars z pułapkami 50.0 Pts
7 Ironguts FCG 331.0 Pts
5 Maneaters Poisoned Attacks; Sniper; Brace of Ogre Pistols (x5); Heavy Armour; Standard; Musician; Banner of Eternal Flame 360.0 Pts
Ironblaster 170.0 Pts
ewentualnie bokser ma SoS i ES, a za to czarodziej bez łoma, ale z 2lvl bójcie się !!