[MASTER] KUJAWIAK 2013 Włocławek [wyniki w 2gim poście]
Re: [MASTER] KUJAWIAK 16-17.03.2013 Włocławek
Jejku, doprowadzicie człowieka do manii prześladowczej 

Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.
Ku*wa! Jakoś tak się składa (dziwnym trafem), że mam jakiś 'gaymagnet inside', a poza tym nie mam żadnej zasady 'dawania tyłów'
Wiec proszę mnie tutaj tęczowym rycerzem nie tytułować 

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

- swieta_barbara
- habydysz
Wiesz Jagal, lepiej miec 'gaymagnet inside' niz 'gay inside'. Przynajmniej z mojego skromnego heteroseksualnego punktu widzenia.
Jagal pisze:Ku*wa! Jakoś tak się składa (dziwnym trafem), że mam jakiś 'gaymagnet inside', a poza tym nie mam żadnej zasady 'dawania tyłów'Wiec proszę mnie tutaj tęczowym rycerzem nie tytułować
Widzicie dzieci, właśnie tak powstają Bazyliszki.

Dajesz d**y - masz Bazyla? :-)Kalesoner pisze:Jagal pisze:Ku*wa! Jakoś tak się składa (dziwnym trafem), że mam jakiś 'gaymagnet inside', a poza tym nie mam żadnej zasady 'dawania tyłów' ;) Wiec proszę mnie tutaj tęczowym rycerzem nie tytułować [-X
Widzicie dzieci, właśnie tak powstają Bazyliszki. :roll:
Morrok pisze:Coś, gdzieś będzie się działo w piątek? Bo zastanawiam się nad sensownym przyjazdem nie zaliczając nocki w alkociągu.
Podbijam z pytaniem. Frontowóz podjeżdża w piątek ok 20...
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Jak Białystok przyjeżdża wieczorem to nie boję się ,zęnie będzie co robić. 

https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
w grandmecie lub gościńcu zakładam, że bezproblemowo.Golonka pisze:Mam pytanie jest jeszcze jakaś możliwość spania z piątku na sobotę na miejscu?
na sali ani w bursie na stołówce niestety nikt nie może spać z piątku na sobotę.
czy w bursie w pokojach 3os są jeszcze wolne miejsca dowiem się jutro.
WAŻNE!
firma kateringowa naciska na nas byśmy podali konkretne liczby obiadów i kolacji.
wiele osób wysłało zgłoszenie w terminie, wybrało posiłki ale niestety nie wpłaciło pieniędzy,
więc jeśli nie przyjadą wtedy zostaniemy na lodzie.
proszę zatem wszystkich, którzy wiedzą, że nie przyjadą lub wiedzą, że ich klubowi koledzy nie przyjadą by jak najszybciej wysłali mi pw.
dziękuję za zrozumienie.
-
- Kretozord
U nas kilku zabraknie ale ich obiady zostaną zjedzone. Wysyłam PMke.
Razem z Tutajcem i Arbitrem będziemy czekać na Wasz przyjazdKarli pisze:Morrok pisze:Coś, gdzieś będzie się działo w piątek? Bo zastanawiam się nad sensownym przyjazdem nie zaliczając nocki w alkociągu.
Podbijam z pytaniem. Frontowóz podjeżdża w piątek ok 20...

Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Ciii nie psuj niespodziajki ;PTutajec pisze:i nie tylko....
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Wyjeżdżając z Białego mniej więcej o 16tej w piątek z perspektywą przejechania około 350km i odebrania Thaina z Warszawy, na bank nie dojedziemy na miejsce o 20tej...Chyba, że Inferno zmienił furę ;P
Ale piwko na miejscu i tak trzeba wypić. Która by to nie była!
Ale piwko na miejscu i tak trzeba wypić. Która by to nie była!

2 tylko 2Karli pisze:To myślę, że wstępnie możemy się umówić w zajeździe w piątek na piwko, ewentualni siedemCo Ty na to Muchozol?

podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy