Mam zaszczyt zaprosić wszystkich do już czterdziestej drugiej edycji konkursu PMOTM!!
Tematem tej edycji jest:
"It's some kind of magic"
Gwoli ścisłości:
Pytajcie Druchii'ego Wszystoo co związane jest z magia i nie jest takie przyziemne
Każdy uczestnik może zgłosić dowolną ilość prac.
Prace muszą być wykonane własnoręcznie (w sensie malowania).
Klasycznie muszą być to modele do armii uczestnika, nie mogą być to modele malowane na zamówienie lub z przeznaczeniem na sprzedaż.
Prace zgłaszamy do końca 31 marca, do godziny 23.59.
Zwycięzca tej edycji zostanie nagrodzony.
Sponsorem nagrody jest Sławol. Brawa dla Niego
A tutaj wiadomosć, którą od Niego dostałem:
Do tego nie ma terminu ważności nagrody. Realizujesz kiedy chceszSiemasz!
Powiedz tym marudom, że zwycięzca tej edycji dostanie ode mnie darmową usługę malowania wybranego herosa do swojej armii - oczywiście związanego z tematem edycji, czyli jakiegoś magicznego: czarodziejka, nekromanta, a u Krasnoludów np. Runesmith, zależy co kto ma.
Model zwycięzca ma sobie kupić sam (musi być pieszy, nowy ze sklepu, reszta zależy do zwycięzcy, może to być model, który już ma, ale nie jest ruszony) i do mnie wysłać, a ja pomaluję całkowicie za darmo ze wszystkim i odeślę. Możliwy odbiór na DMP, jeżeli komuś się nie spieszy, a jeżeli ktoś się nie wybiera do nas do Gorzowa, to ja odeślę pomalowany model na swój koszt. Zdjęcia oczywiście mogę wrzucić wcześniej.
Postaram się pomalować model na wysoki poziom, ale postaram się też, żeby był dopasowany klimatem i kolorami do całości armii, to samo dotyczy podstawki
P.S. Jeśli zwycięzca kupi model z Finecasta, robi to na własne ryzyko oczywiście
Więc jest o co walczyć.
Uwaga, teraz obowiązuje ograniczenie wielkości zgłaszanych prac. Zdjęcie konkursowe nie może mieć więcej niż 800x900 pixeli(szerokość x wysokość).
Jak zgłaszamy prace:
Aby zgłosić pracę trzeba najpierw ja umieścić w swoim temacie galerii, lub stworzyć nowy temat. Musi być w poście jasno zaznaczone, co jest na konkurs, oraz określone, które zdjęcie jest konkursowym - zdjęcie do głosowania może być tylko jedno!
Następnie należy wysłać do mnie PM'kę na tym forum jako zgłoszenie. Wystarczy podać link do tematu z modelem.
Prace niezgłoszone nie będą brane pod uwagę
Mam nadzieję, że się spiszecie
Pozdrawiam