Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Re: Nowe HE - 8 ed.

Post autor: PiotrB »

czuje mrowienie w portfelu... jak wyszło imperium to był ponad 1000 zł...jak będzie z HE? :D
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

diuk
Falubaz

Post autor: diuk »

Chyba każdy czuje trochę ekscytacji.

Ja mam cały czas wrażenie, że nie da się spieprzyć tego nowego booka, naprawdę nie wiem co musieliby wymyślić żeby było gorzej niż teraz - chyba że zmienią metę, na tylko na MC w specialach na przykład to by była kicha :P

Generalnie liczę na RÓŻNORODNOŚĆ. Bo ta armia obecnie nie zna tego pojęcia za bardzo.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów

Kontakt PM

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

PiotrB pisze:czuje mrowienie w portfelu... jak wyszło imperium to był ponad 1000 zł...jak będzie z HE? :D
jakiej brakuje Ci armi w kolekcji? Na pewno zabraknie Ci nowych HE :P
Po prostu wydaje mi się, że wszystko trzeba będzie kupić od początku odnosnie rozp obecnych...
Bo, silvery, kotki na kotkach, drejki... i pewnie wszystko już ;) a, pewnie mobilni herosi a zazwyczaj byli piesi, no, zobaczymy, kiedy jest WD?
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

juz sie rozgladam po zabawkowych w poszukiwaniu ladnych zamiennikow na drejki
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

daj linka jak coś :D
F.N.

diuk
Falubaz

Post autor: diuk »

Ja już mam smoczka od McFarlane'a w tym celu ;)

Zobaczymy też co GW przygotuje, chociaż w kwestii smoków HE to na razie nie szło im za dobrze.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów

Kontakt PM

Awatar użytkownika
Pixel
Wodzirej

Post autor: Pixel »

Bo jak to u nos godają:
Gryfnie bydzie! :wink:
- W życiu nie zobaczysz dwóch rzeczy: pierwszego stołu i cycków.

Waldi
Masakrator

Post autor: Waldi »

Awatar użytkownika
Marks
Falubaz

Post autor: Marks »

Takie modele skutecznie zniechęciłyby mnie do powrotu.

Na warseerze Hastings napisał, że chariot is pulled by eagles. Ciekawe jak to będzie wyglądać.
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

kurcze no zobaczymy... liczę ze latające MC zmienią metę:)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Kosa pisze: Po prostu wydaje mi się, że wszystko trzeba będzie kupić od początku odnosnie rozp obecnych...
Hmm, mam jakieś 8k HE, myślisz że będę musiał dużo dokupywać poza nowymi modelami? :D
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

mysle ze jakies 7 z 8 K ktore masz pojdzie na polke...
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Waldi pisze:A co z tymi drakami nie tak:

http://www.manticgames.com/Shop-Home/Ki ... gures.html

;)
Dobre. :D

GW pewnie będą 2 X droższe.
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Relosu
Kretozord

smiechem zartem, jak wyjdzie cos ala MC drejki to mam na akurat 5 modeli ktore imho beda wygladac genialnie! Jak wyjdzie AB to sie nimi mocno zajme i zobaczycie efekty
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Semi pisze:mysle ze jakies 7 z 8 K ktore masz pojdzie na polke...
I tak tam są - na półce. Ze względu na metę ostatni raz grałem HE dwa miesiace przed Silesianem 2011.. :oops:
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

bo z Ciebie żaden Elf :P
F.N.

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Galharen »

Relosu pisze:smiechem zartem, jak wyjdzie cos ala MC drejki to mam na akurat 5 modeli ktore imho beda wygladac genialnie! Jak wyjdzie AB to sie nimi mocno zajme i zobaczycie efekty
Fotki? :)

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Nie przesadzajcie ludziska. Jak ktoś ma 8k HE to znaczy, że ma większość oddziałów i to w nadmiarze. Ja sam na pewno mam mniej a mogę wystawić wszystko co obecnie mamy w ofercie. Nawet takich plew jak SW mógłbym zmontować ze dwa oddziały :wink: Dlatego nie wierzę, że ludzie z takimi kolekcjami HE po wyjściu nowego booka nagle stwierdzą, że 90% modeli do niczego się nie nadaje. Szczególnie, że to obecnie raczej jest słabo bo można odnieść czasem wrażenie, że cała nasza armia to łucznicy, WL i orzełki. Nowe książki jak dotąd wychodzą całkiem fajne, niemożliwe żeby było aż tak źle w naszym przypadku :wink:

Awatar użytkownika
Azurix
Szef Wszystkich Szefów
Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"

Post autor: Azurix »

Ja zbieram HE w taki sposób, aby ostatecznie mieć wszystko do tej armii, gdyż podobają mi się modele, więc kupię je nawet gdyby miały stać na półeczce. Niestety coś czuję, że zdecydowana większość graczy turniejowych, początkujących, czy paroletnim stażem, posiada jedynie to co grywalne: Arcymag, Magowie, BSB, Orły, Łucznicy, White Lioni, więc po wyjściu nowego Army Booka nie pomylą się jeśli stwierdzą, że muszą kupić "nową" armię, bo z tego co posiadają zostaną im pojedyncze modele :)
Ostatnio zmieniony 14 mar 2013, o 20:11 przez Azurix, łącznie zmieniany 1 raz.
III Zasada Dynamiki Newtona - Aktualizacja 2013: "Gdy menel jedzie tramwajem, to tramwaj jedzie menelem" :lol:

Obrazek

Obrazek

Relosu
Kretozord

Galharen pisze:
Relosu pisze:smiechem zartem, jak wyjdzie cos ala MC drejki to mam na akurat 5 modeli ktore imho beda wygladac genialnie! Jak wyjdzie AB to sie nimi mocno zajme i zobaczycie efekty
Fotki? :)
dopiero jak dostane sprawdzone info(jakeis zdjecia AB czy cos) ze beda MC dragony jakies to dopiero cos zaczne z modelami robic i kombinowac, ale mysel ze bedzie epicko.
Gniewko pisze:

ODPOWIEDZ