Galeria Imperium
Moderator: #helion#
Re: Galeria Imperium
Rycerze Panter. Zdjęcia z głównej galerii.
`
`
-
- Wałkarz
Świetnie zrobione, mógłbyś poprawić ten żółty na złoty. Chyba że to światło tak pada.
Kilka fotek z nowszych rzeczy u mnie, wróciłem do malowania po wieloletniej przerwie, po mału armia nabiera szlifów :). Z góry przepraszam za tło i jakość zdjęć, lepszym aparatem postaram się cyknąć parę fot w weekend.
Na pierwszy ogień idzie War Altar, moje pierwsze podejście do charriota takiej skali w życiu. Malując go pędzlami nie było mi łatwo osiągnąć ładne pokrycie powierzchni. Aerograf byłby zbawienny, gdybym go miał ;). Tak czy inaczej z całokształtu jestem zadowolony. Poniżej kilka ujęć. Rozjaśnianie jeszcze wymaga dopracowania, tu na zdjęciach bez proporców z tyłu, te doszły na samym końcu.
Również pierwsze podejście do MC w mojej historii. Do wykończenia zostało cieniowanie kurczaków, oczy oraz proporce.
Zdecydowanie najprzyjemniej maluje mi się artylerię obecnie :). Poniżej, hellblaster z załogą.
Całości dopełnia steam tank orac ICK, których maluję w barwach Reiksguardów.
Staram się cały czas rozwijać mój warsztat, także każde konstruktywne sugestie mile widziane :).
Na pierwszy ogień idzie War Altar, moje pierwsze podejście do charriota takiej skali w życiu. Malując go pędzlami nie było mi łatwo osiągnąć ładne pokrycie powierzchni. Aerograf byłby zbawienny, gdybym go miał ;). Tak czy inaczej z całokształtu jestem zadowolony. Poniżej kilka ujęć. Rozjaśnianie jeszcze wymaga dopracowania, tu na zdjęciach bez proporców z tyłu, te doszły na samym końcu.
Również pierwsze podejście do MC w mojej historii. Do wykończenia zostało cieniowanie kurczaków, oczy oraz proporce.
Zdecydowanie najprzyjemniej maluje mi się artylerię obecnie :). Poniżej, hellblaster z załogą.
Całości dopełnia steam tank orac ICK, których maluję w barwach Reiksguardów.
Staram się cały czas rozwijać mój warsztat, także każde konstruktywne sugestie mile widziane :).
Legion:
"Zółty i zwierze na hełmach się odznaczają, wyglądają nieco dziwacznie. Jednak ekipa bardzo ładna, fajny spójny oddział".
gruby100004:
"Świetnie zrobione, mógłbyś poprawić ten żółty na złoty. Chyba że to światło tak pada".
Żólty kolor na tarczach i zwierzakach musi być, bo są to barwy zakonu. Złoty kolor natomiast jest na elementach pancerza i kropierza. Muszę jescze domalować jednego rycerza, wtedy dobije do 15 rycerzy panter
joyninho
Poprawny TT. Jednak moim zdaniem brakuje na modelach washy, zwłaszcza na kropierzach i gryfie. Można jeszcze trochę wyciagnąć kolory na War Altarze. Chyba, że to wina prześwietlonych zdjęć.
"Zółty i zwierze na hełmach się odznaczają, wyglądają nieco dziwacznie. Jednak ekipa bardzo ładna, fajny spójny oddział".
gruby100004:
"Świetnie zrobione, mógłbyś poprawić ten żółty na złoty. Chyba że to światło tak pada".
Żólty kolor na tarczach i zwierzakach musi być, bo są to barwy zakonu. Złoty kolor natomiast jest na elementach pancerza i kropierza. Muszę jescze domalować jednego rycerza, wtedy dobije do 15 rycerzy panter
joyninho
Poprawny TT. Jednak moim zdaniem brakuje na modelach washy, zwłaszcza na kropierzach i gryfie. Można jeszcze trochę wyciagnąć kolory na War Altarze. Chyba, że to wina prześwietlonych zdjęć.
Teraz ta kolorystyka do mnie zaczęła przemawiać A sztandarowy wymiata - ten model demisia jest świetny.
Ja swoich konnych priestów zrobiłem z KO - w sensie łyse głowy od GS ,bron przerobiona na młoty ,księgi ,symbole itp i jest super kapłan
Bitsy od biczowników są do tego naprawę idealne
Bitsy od biczowników są do tego naprawę idealne
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
Aż dziwne, że GW nie wypuściło porządnego priesta na koniu... Huss to jakaś porażka totalna...
Wszystko pomalowane i skonwerowane ,wiec jest uznane za konwersje ,co do zbroi to jeden ma tułów i nogi Bretońskie ,a drugi w sumie ręce nieopancerzone. Aczkolwiek skoro to nie jest full plate (zdjęcie na dole) to trudno wyszczególnić rodzaj zbroi
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
Ależ zajebista sprawa
http://www.flickr.com/photos/waaaghcast ... /lightbox/
Ktoś z Was widział kiedyś na stole taką armię?
http://www.flickr.com/photos/waaaghcast ... /lightbox/
Ktoś z Was widział kiedyś na stole taką armię?