do kosza
-
- Powergamer Rozpiskowy
do kosza
do kosza
Ostatnio zmieniony 16 mar 2013, o 13:35 przez Butcher696, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Powergamer Rozpiskowy
No zostało 26pkt. - to może np szóstka GRatów z poganiaczem?
tzn nie mam wiecej modeli już ogrów tylko 2 z poganiaczem
tzn nie mam wiecej modeli już ogrów tylko 2 z poganiaczem
-
- Powergamer Rozpiskowy
Może wy mi poprawcie albo jeżeli można napiśszcie rozpiskę idealna z tego co mam na HE
Zrobił bym na nowym ale nie mam licencji robiłem rozpiskę u znajomego w klubie a z deka AB jest za drgii jak na taki program chyba że jest odpowiednik jakiś ?
Zrobił bym na nowym ale nie mam licencji robiłem rozpiskę u znajomego w klubie a z deka AB jest za drgii jak na taki program chyba że jest odpowiednik jakiś ?
Użyj kartki i długopisu z podręcznikiem w ręku, a potem przepisz na forum. Tak będzie najprościej. I może po prostu napisz co masz, ale nie licz, że ktoś Ci zrobi gotową rozpiskę.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
-
- Powergamer Rozpiskowy
Przecież zrobiłem kilka i jedną tu wkleiłem ,ale jak pisałem jestem początkujący grałem może z 4 razy od kupna armi jakiś rok temu ,dlatego może na kierowanie nie widzę w tym problemu
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Boże człowieku. Odrobina chęci i masz AB za darmo. Naprawdę poszperaj na forum, pogooglaj...
-
- Powergamer Rozpiskowy
Za darmo mam AB v2.2c w którym robiłem i powiedzieliście że stara a wersja 3.X nie ma cracka
-
- Powergamer Rozpiskowy
faktyczne widziałem plik ale wydawał mi sie ze jak do starej wersji to nie moze to byc nic nowego.
Aha nie aktualne linki można reupload?
Aha nie aktualne linki można reupload?
Nie wiem o co ci chodzi.. http://www.ligapegaz.hi-net.pl/wf8dbv274.ab tu masz linka