Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Nowe HE - 8 ed.
ugh... śmierdzi tu krasnoludem.. 

e nie, nie.
Łysym krasnoludem, wszędzie
Łysym krasnoludem, wszędzie

no, 1 drejk, faza mocny wip, gotowy, jako ze zdecydowalem na na 5 roznych modeli, bedzie 5 drejkow z roznych stron naszej elfiej wyspy, ten z nagarythe bedzie !
nastepny bedzie z Etaine, z Caledoru, z Avelornu a ostatni z Charce.
nastepny bedzie z Etaine, z Caledoru, z Avelornu a ostatni z Charce.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Nie pasują mi do mojej wizji armii zakutej w srebrzystą stal. Las włóczni, halabard i długich mieczy swordmasterów a nad tym wszystkim smoki. To jest moja wizja i dlatego chcę jak najwięcej smoków.mifarex pisze:A co myślicie o tym żebyśmy dostali drzewce według kodeksu u nas na wyspie jest ich najwięcej i są najstarsze.

treedragony moze będą w takim razie? 

tez takiego mam!
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Kiedy wychodzi kwietniowy WD?
Wisła Kraków.
Kwietniowy WD... Chodzi mi o datę.
Wisła Kraków.
bo może będzie jakaś broszurka jak było z wochem, chciałoby się 
Dlaczego GW trzyma teraz tak wszystko w tajemnicy, no dlaczego, dlaczego?

Dlaczego GW trzyma teraz tak wszystko w tajemnicy, no dlaczego, dlaczego?
O, to, to.Kosa pisze:no dlaczego, dlaczego?
Dlaczego Kur%#?

Swoją drogą myślę że broszurka i dwa nowe unity są w jakimś stopniu prawdopodobne, ale bardziej wierzę w nowego booka poprostu

Dlatego pytam o datę kwietniowego WD - który wychodzi w marcu - pod koniec - tylko którego? Bo tam coś powinno być o HE. Jakaś zapowiedź, czy coś.
Wisła Kraków.
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
A ja myślę, że to nie jest takie głupie z ich strony. Człowiek wyłazi ze skóry żeby się cokolwiek dowiedzieć. Jakby wszystko było podane na tacy to nie byłoby takiej ekscytacji
Chociaż jakiegoś małego teaserka mogliby dać no ale cóż. Trzeba wytrzymać jeszcze te kilka tygodni 

- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Zostało tylko 8 dni do nowego wd! (Chyba że coś mi się pokicikało)
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
O takie info mi chodziło, dzięki 

Wisła Kraków.
tylko? TYLKO? ja juz nerwy trace, powoli w paranoje popadam, staje sie agresywny na mysl o tym ze nowych HE jeszcze nie ma... te hobby jest straszne =/
Gniewko pisze:
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Ja już wczoraj umierałem z niecierpliwości, cholera ile można jeszcze czekać?
Tak wiem że 8 dni
Tak wiem że 8 dni

Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
Naviedzony
Naviedzony
Relosu pisze:tylko? TYLKO? ja juz nerwy trace, powoli w paranoje popadam, staje sie agresywny na mysl o tym ze nowych HE jeszcze nie ma... te hobby jest straszne =/
wrrrr arrrghhh