[MASTER] KUJAWIAK 2013 Włocławek [wyniki w 2gim poście]
Master prawie doskonały.
Shinue - ukłony w pas za to jak zorganizowałeś to środowisko. Mam dla Ciebie ogromny szacunek.
Wczoraj w trakcie powrotu mieliśmy taką obserwację, że młodzi gracze z Włocławka są po prostu przemili i fantastycznie dobrze wychowani. No i nie mają na szczęście nic wspólnego z warszafskimi "pozdro poćwicz" nastolatkami.
Głupio powtarzać się po Furionie, który trafnie wszystko podsumował.
Włocławek powinien dostać mastera za rok z automatu.
Bawiłem się doskonale.
Shinue - ukłony w pas za to jak zorganizowałeś to środowisko. Mam dla Ciebie ogromny szacunek.
Wczoraj w trakcie powrotu mieliśmy taką obserwację, że młodzi gracze z Włocławka są po prostu przemili i fantastycznie dobrze wychowani. No i nie mają na szczęście nic wspólnego z warszafskimi "pozdro poćwicz" nastolatkami.
Głupio powtarzać się po Furionie, który trafnie wszystko podsumował.
Włocławek powinien dostać mastera za rok z automatu.
Bawiłem się doskonale.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Turniej organizacyjnie na najwyższym poziomie, genialnie ogarnięty.
Wynik.... Lizaki na Euro nie jadą To już drugi Master z rzędu kiedy Lizaki nawet w top 10 się nie znalazły
Graty dla naszych topowców. Wygląda na to, że jednak TK jadą na euro.
Wynik.... Lizaki na Euro nie jadą To już drugi Master z rzędu kiedy Lizaki nawet w top 10 się nie znalazły
Graty dla naszych topowców. Wygląda na to, że jednak TK jadą na euro.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
JaceK pisze:Poproszę o szczegółowe wyniki z ilościami punktów.
Dzięki!
Generalską wrzuci Lidder u niego na laptopie to wszystko jest.
Hobbystykę z podziałem za co ja za chwilę wrzucę
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Hejka!
Świetny turniej! Napisałbym, że jak zwykle we Włocku, ale muszę napisać niezwykle, gdyż był to master. Dla mnie pierwszy, więc nie mam porównania, ale wszystko organizacyjnie było w moim odczuciu na najwyższym poziomie:
-bardzo dobre warunki do gry
-wyśmienite jedzenie
-obiektywne sędziowanie
-tanie i wygodne spanie w pobliżu
Za to wszystko ogromne dzięki wszystkim zaangażowanym, a w szczególności Rafałowi!
Bardzo dziękuję również przeciwniczkom i przeciwnikom za wymagające bitwy, w których trup padał gęsto, choć niestety w dwóch prawie wyłącznie z mojej strony.
Gratulacje dla zwycięzców oraz najmłodszych i debiutantek/ów.
Pozdrawiam gorąco!
Świetny turniej! Napisałbym, że jak zwykle we Włocku, ale muszę napisać niezwykle, gdyż był to master. Dla mnie pierwszy, więc nie mam porównania, ale wszystko organizacyjnie było w moim odczuciu na najwyższym poziomie:
-bardzo dobre warunki do gry
-wyśmienite jedzenie
-obiektywne sędziowanie
-tanie i wygodne spanie w pobliżu
Za to wszystko ogromne dzięki wszystkim zaangażowanym, a w szczególności Rafałowi!
Bardzo dziękuję również przeciwniczkom i przeciwnikom za wymagające bitwy, w których trup padał gęsto, choć niestety w dwóch prawie wyłącznie z mojej strony.
Gratulacje dla zwycięzców oraz najmłodszych i debiutantek/ów.
Pozdrawiam gorąco!
MOLON LAVE
Gratki dla zwycięzców, chwała pokonanym
Żałuje, że mnie taka impreza ominęła ale niestety nie miałem na to wpływu. Jak mawiają "Ktoś musi sprzedać figurki aby grać mógł ktoś"
Dostałem telefon od nieźle już zrobionych chłopaków gdzie usłyszałem:
- Bełkoczącego Inferno o tym że jestem plewą bo on jest we Włocławku a ja nie. true that
- Przemcia mówiącego, że szarpią jak Reksio szynkę i że wódka ze spritem jest za 7 zł. gz
- Grishalk wydał odgłos jakby mu się właśnie ulało. no comment
- A potem już tylko muza w lokalu w tle przez 3 min
Następny telefon dostałem o 3:52 od Grishalka ale tym razem tylko muzyka
Żałuje, że mnie taka impreza ominęła ale niestety nie miałem na to wpływu. Jak mawiają "Ktoś musi sprzedać figurki aby grać mógł ktoś"
Dostałem telefon od nieźle już zrobionych chłopaków gdzie usłyszałem:
- Bełkoczącego Inferno o tym że jestem plewą bo on jest we Włocławku a ja nie. true that
- Przemcia mówiącego, że szarpią jak Reksio szynkę i że wódka ze spritem jest za 7 zł. gz
- Grishalk wydał odgłos jakby mu się właśnie ulało. no comment
- A potem już tylko muza w lokalu w tle przez 3 min
Następny telefon dostałem o 3:52 od Grishalka ale tym razem tylko muzyka
goboss pisze:super turniej, dziekuje organizatorom i przeciwnikom za bitwy.
widze bledy w klasyfikacji. mialem 56 pkt z bitew i maksa z malowania, a Lenart mial 55 z bitew i 13 z malowania i jest wyzej ode mnie, o co chodzi?
Tak panowie jest błąd teraz wychwyciłem w hobbystyce. Troszkę nieczytelnie było na kartce zapisane i przerzucając do excela za dużo pkt dostał Lenart (17 na 15 możliwych więc głupio, że nie zauważyliśmy). Lidder poprawi to.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- Jacek_Azael
- Masakrator
Wszystko było wyraźnie napisane, Gokish nie świrujGokish pisze:goboss pisze:super turniej, dziekuje organizatorom i przeciwnikom za bitwy.
widze bledy w klasyfikacji. mialem 56 pkt z bitew i maksa z malowania, a Lenart mial 55 z bitew i 13 z malowania i jest wyzej ode mnie, o co chodzi?
Tak panowie jest błąd teraz wychwyciłem w hobbystyce. Troszkę nieczytelnie było na kartce zapisane i przerzucając do excela za dużo pkt dostał Lenart (17 na 15 możliwych więc głupio, że nie zauważyliśmy). Lidder poprawi to.
Swoją drogą dzięki, że nam pomagałeś, bardzo się przydała Twoja pomoc. Naprawdę robiłeś za pięciu
Gokish już nie Babinicz, on Kmicic
Na miejsce trzeba wezwać wcześniej policję, aby sporządziła protokół. Zrobić zdjęcia, że 100m przed nie było żadnego oznakowania o możliwych dziurach w nawierzchni i domagać się od zarządcy drogi zwrotu poniesionych kosztów, na podstawie faktur. Zresztą Maciek pewnie o tym wiePrzemcio pisze:Pozwij zarządce drogi
xYz
Tak zaraz wrzucę cały arkusz z wynikami hobbystyki. Jedyny błąd który widzę to te 17 pkt Lenarta przez co tak go przed was wyrzuciło.Przemcio pisze:Gokish z hobby ja mam 10 nie
@Jacku sprawdź na tych karteczkach jak je masz/ lub pamiętasz ile pkt za co dostał Lenart
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13