Heretyk. Może jeszcze Khorna w klimacie Slaanesha ??Shadar pisze:Yo. Ma ktoś jakiś pomysł jak utrzymać nurglitów w klimacie Tzeentcha?
Zaczyna to pachnieć Drakonem 2008 .....
Moderator: KrzysiekW
Heretyk. Może jeszcze Khorna w klimacie Slaanesha ??Shadar pisze:Yo. Ma ktoś jakiś pomysł jak utrzymać nurglitów w klimacie Tzeentcha?
Nijlor pisze:Heretyk. Może jeszcze Khorna w klimacie Slaanesha ??Shadar pisze:Yo. Ma ktoś jakiś pomysł jak utrzymać nurglitów w klimacie Tzeentcha?
Zaczyna to pachnieć Drakonem 2008 .....
"A w sobotę, jak akurat gram beastami, jako bestigorów pod lekim wpływem Tzeentcha."qwer pisze:driad osobiscie uzywam jako "cyckowe" wersje horrorów albo plagów w "slaneszowej" wersji armiiNijlor pisze:Driad pomalowanych na czerwono jako letterów a na niebiesko jako horrorków nie przebiją
Nie wystawiać w ogóle?qwer pisze:a masz jakis lepszy pomysł na plugsów z cyckami aby pasowały do "czysto" slaaneshowej armii demonów ??
O rly?qwer pisze:ale mamy wtedy do dyspozycji tylko 4 jednostki
NIe wiem, dla mnie naciągane. Jak czytam, ze ta sama driada w zależności od fantazji jest ucyckowionym horrorem albo plagusem w wersji slaneszowej, to mną trzepie, bo pachnie to śmieciodemonami, do których awersję od początków 7 ed. booka. Wybacz więc niemal osobisty wjazd, może nawet niesłuszny - nie widziałem w sumie tej driady, ale mam złe przeczucia.qwer pisze:a tak założenie jest takie aby każdy model, czy to "niepodzielna" furia, czy też zgniły plagus, czy też bloodkruszerek wyglądał tak, jakby "pochodził" od slaaneszczaka