23.03.2013 Pre-DMŚ - Strych - Kraków
Re: 23.03.2013 Pre-DMŚ - Strych - Kraków
team częstochowa chętnie wejdzie do puli. Jeżeli drugi SS się sypnie, klepiemy miejsce. Pewnie też przygarniemy jakiegoś gracza z IISS.
TL I
PiotrB-Empire (k)
Kosa-HE
Dibo-Bestie
Syraf-VC
Baryłeczka (DF)
TL II
Sevi - OK (k)
Catafractus EMP
Charki WoCH
Caledor BoCH
Dark Wolf Dog SK
generalnie u nas oba teamy są równe ,oznaczenia I i II są bez znaczenia - równie dobrze możecie zapisać ja odwrotnie!
Czy Dydu jesteś jakoś umówiony na ustawianie stołów w piątek? Chyba nie myślisz że to samo się zrobi?
Za drobną opłatą możemy pożyczyć Ci tereny i pomóc - ale cola dla każdego musi być 
PiotrB-Empire (k)
Kosa-HE
Dibo-Bestie
Syraf-VC
Baryłeczka (DF)
TL II
Sevi - OK (k)
Catafractus EMP
Charki WoCH
Caledor BoCH
Dark Wolf Dog SK
generalnie u nas oba teamy są równe ,oznaczenia I i II są bez znaczenia - równie dobrze możecie zapisać ja odwrotnie!

Czy Dydu jesteś jakoś umówiony na ustawianie stołów w piątek? Chyba nie myślisz że to samo się zrobi?

SS w jakich składach? 
Piotrze - co do naszych składów to dałbym alfa i beta

Piotrze - co do naszych składów to dałbym alfa i beta

Wisła Kraków.
Légion Wallonie, Legión Cóndor, lub ew La División Azul 

Wisła Kraków.
dajcie nam czas do środy
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
A w środę napiszecie że nie przyjeżdżacie? 

Wisła Kraków.
Ja w piątek niestety nie dam rady.
Wisła Kraków.
Witam wyjaśniliśmy wszystko i można podać team
SS Gott mit uns.
1.Marek "Solo" Kiełbasa
2.Adam "Qc" Kuc
3.Andrzej "Syn" Bąk
4.Marek "Ojciec" Bąk
5.Denis "???" Seweryn
Będziemy na 100% jeśli chodzi o team nr 2 to niestety ale się rozsypał, natomiast jako świetny pro Król Słońca załatwiłem zastępstwo w postaci młodych walecznych chłopaków z klubu Ryk Częstochowa.
Bombaj wypisze swój skład jeszcze dzisiaj.
pozdro600
SS Gott mit uns.
1.Marek "Solo" Kiełbasa
2.Adam "Qc" Kuc
3.Andrzej "Syn" Bąk
4.Marek "Ojciec" Bąk
5.Denis "???" Seweryn
Będziemy na 100% jeśli chodzi o team nr 2 to niestety ale się rozsypał, natomiast jako świetny pro Król Słońca załatwiłem zastępstwo w postaci młodych walecznych chłopaków z klubu Ryk Częstochowa.
Bombaj wypisze swój skład jeszcze dzisiaj.
pozdro600
W piątek o 20.30 blatowanie na Strychu - mam nadzieję że pojawi się ktoś do pomocy!
Wisła Kraków.
Będzie jeszcze jakas jedna druznya? Czy ktoś dostanie baya na starcie?
xYz
Przypominam tylko o blatowaniu w piątek - aby pojawił się ktoś do pomocy!!
Wisła Kraków.