Warszawa Rivendell ustawki
Re: Warszawa Rivendell ustawki
Niestety takie pierdoly jak laboratorium magisterskie mnie w czwartek o 11 zatrzyma 

Zobaczycie jak słitaśnie sawadże Oziowi wyszli. Nie mogę się napatrzeć...Kasia pisze:Grolshek pisze:Te proksy mnie przekonały. Środa proksowane ogry Misia Pysia.Misio pisze:Łogry? (ale niestety z dużą ilością proxów)
Przyniesiemy pączki!
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Jakby kto.miał wene to ja chetnie pykne w poniedzialk o 11. Na 1800na euro z lordem do max 200. o ile w ogole wolny stolik bedzie ale wpierw poszukam kogos do gry potem bede sie o stolik martwil. ;P Skaveny mam jakby co pare proksow tez bede mial. ;P
"Technologia u Skavenów to tylko zgrabne określenie inżynierii, która nie działa. "
-Behram
-Behram
Jakby kto miał wenę to ja będę sidział w Rivendell'u od 11 nie wiem czy jest wolny stół (raczej tak) jak by kto chciał przyjść zagrać to mam czas do 15-30. Jaka kolwiek armia jakikolwiek format byle Warhammer FB.
"Technologia u Skavenów to tylko zgrabne określenie inżynierii, która nie działa. "
-Behram
-Behram
Jutro(wtorek) godzina 16.oo, chętnie zagram formaty ligi Rv 1600/1800.
Czekam na PM do 18.30
nie aktualne - stół wolny
Czekam na PM do 18.30

nie aktualne - stół wolny
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,