Warszawa IV Liga Rivendell Marzec 2013
Re: Warszawa IV Liga Rivendell Marzec 2013
Misio (2) : Morog (18)
0:880 w małych
Kościaki na szczęście nie dobiegły w większym gronie na moją połowę. Po 6tej turze po ograch na stole nie zostało nawet wspomnienie.
Dzięki za grę.
0:880 w małych
Kościaki na szczęście nie dobiegły w większym gronie na moją połowę. Po 6tej turze po ograch na stole nie zostało nawet wspomnienie.
Dzięki za grę.
Adamyetz pisze:Adamyetz - Solider 10-10 (493-537)
Dzięki za bitwę, fajnie było.
Potwierdzam wynik.
Rowniez dziekuje za gre w milej atmosferze.
Do nastepnego!
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
kilo berbeć 10:10
w małych:
berbeć 500
kilo 475
fajna bitwa
Ogrowy generał postanowił że nie będzie czarował od 2-giej tury. Abomka zjadła dużo pasibrzuchów, ale poległa kiedy wpadła w irongatów z płonącymi atakami.Clan raty zjadły ironblastera i leadbelchersów Dzięki za bitwę powodzenia następnym razem
w małych:
berbeć 500
kilo 475
fajna bitwa
Ogrowy generał postanowił że nie będzie czarował od 2-giej tury. Abomka zjadła dużo pasibrzuchów, ale poległa kiedy wpadła w irongatów z płonącymi atakami.Clan raty zjadły ironblastera i leadbelchersów Dzięki za bitwę powodzenia następnym razem
Najważniejsze że miałem fan z gryMisio pisze:No wiesz, Kilo, zawiodłem się. Tyle treningów ze mną, tyle ogrzych brzuchów i skaweńskiego futra przemielone, a tu remis...
Spokojnie, jeszcze Borys poczuje moc szczurkow. Jeśli nie przez WFB to w domu - brak obiadu przez tydzienKILO pisze:Najważniejsze że miałem fan z gryMisio pisze:No wiesz, Kilo, zawiodłem się. Tyle treningów ze mną, tyle ogrzych brzuchów i skaweńskiego futra przemielone, a tu remis...
szczurki mają moc tylko jako nawóz
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Kegriz : Crane
8 : 12
(224p)
ehhh... kiedy ja się nauczę w to grać...
(224p)
Rafał
kegriz pisze:Kegriz : Crane
(224p)
Graj, graj, graj, a zobaczysz, że wyniki będą powoli rosnąc. Niestety ta gra jest na tyle skomplikowana, że trzeba posiedzieć i pograć ^^
Release the Przemcio!
Opowiedz to Marcinowi jak dzisiaj 75% trolli bunkrujących się w domku zdało test inicjatywy. Przypominam że trolle mają jej aż 1bayer pisze:powiedział ten co nie jest fuksiarzem...mati.pl pisze:dzięki fuksiarzu czekamy na grande finale!
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Usmiałam się. Marcin, który oddał duszę diabłu za dobry los i powodzenie, ale przeciwnikaGrolshek pisze:Opowiedz to Marcinowi jak dzisiaj 75% trolli bunkrujących się w domku zdało test inicjatywy. Przypominam że trolle mają jej aż 1bayer pisze:powiedział ten co nie jest fuksiarzem...mati.pl pisze:dzięki fuksiarzu czekamy na grande finale!