Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Re: Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013

Post autor: Przemcio »

no ten ostatni to pamiętam ale z tego 2 lata temu co tak popłynołem to już gorzej :mrgreen:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Akadera, a co z Irlandczykami?
Zwiększcie limit graczy tak w ogóle!
Obrazek

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Furion pisze:Takie pytanko, czy moze ktorys z uczestnikow turnieju mialby nadmiarowa mala scaterke i artyleryjke? Wymienie na normalnej wielkosci scater/artilery + kostki qworkshopu :)
Ja swoich nie oddaję.
Nawet laik stwierdziłby, że są dobre :wink: :wink:
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

Odnośnie Irlandczyków to po weekendzie powinno się wyjaśnić, na razie za mało wiem żeby na 100% się wypowiadać.
Co do limitu graczy to jeśli faktycznie będzie najazd hunów to będzie trzeba, żebyśmy nie musieli graczom krajowym odmawiać. Dlatego też prosiłbym o wcześniejsze w miarę możliwości zgłaszanie się bo ułatwia nam to robotę ;)

Mały up zgłoszeń, niedługo połówka pęknie ;)

Edit: I pierwsza 50 pękła ;)
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

Tak byście poczuli klimat wschodu:

http://www.youtube.com/watch?v=BruBRR7Gf0w

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Wczoraj dostatecznie poczuliśmy.... 3:1 poczuliśmy, że hej....
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

misha
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: misha »

haha sektor gaza :D teksty mają wyjechane

http://www.youtube.com/watch?v=ezQJAskNH7c
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Chłopaki chcieli pokazać Ukraińcom tradycyjną polską gościnność. Mam tylko nadzieję, że battlowcy na BoB nie będą tacy gościnni :D

Edit: Up zgłoszeń
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

Post autor: oczko »

@Furion - ja powinienem gdzies miec mała skaterke i artyleryjkę - przywioze na BoB-a
Obrazek

Awatar użytkownika
bigees
Mudżahedin

Post autor: bigees »

takie mam pytanie - czy po wysłaniu zgłoszenia z rozpiską jest jeszcze opcja jej zmiany przed turniejem (oczywiście oficjalnie, poprzez dosłanie zaktualizowanej na maila)?
"Nigdy nie oszukuję i nie kradnę. Nie noszę także cylindra do płaszcza i nie wcinam bananów idąc ulicą, bo dżentelmen nie robi żadnej z tych rzeczy. Zrobiłbym jedno tak samo niechętnie jak drugie – bo jedno i drugie jest sprawą harmonii i dobrego smaku".

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Oczywiście, ale jeśli punkty za rozpiskę mają być przyznane to ze zmianą musisz się wyrobić w określonych w regulaminie ramach czasowych ;)

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Kolejnych kilka osób dopisanych. Zostały już tylko 44 miejsca.

Do listy atrakcji dodatkowych dołączył kącik gier planszowych (kolejka, carcassonne, boggle, minopoly, jungle speed, yo) - prowadzony przez dziewczyny z Desperate Workshop.
Wysoce prawdopodobne jest też, że będziemy mogli wystawić kilka grillów aby nasi gracze jeszcze lepiej poczuli klimat battlowej majówki na wschodzie ;)

PS. Nie otrzymaliśmy jeszcze, żadnego filmiku w ramach konkursu. Nikt nie chce się pokusić na darmową wejściówkę?

Awatar użytkownika
CrazyChris
Wałkarz

Post autor: CrazyChris »

Guten Tagen,

ichen haben gehören, dassen deutschen Panzeren kommen nachen Biastochen ausen Berlinen.
Wiren werden testen die neuen Autobahnen unden danachen polnischen Warhammerspieleren überfahren kaputten.
Diesen Jahren wiren hoffentlichen kommen mit vielen Deutschen Warhammerspieleren.
Alsoen Chancen sinden ganzen guten, dassen polnischen Kollaborateuren Partizanen Verrueckten Chrisen nichten kommen alleinen.

Sonderen miten ganzen Kompanien Orksen, Chaoskriegeren, Tierenmenschen ... + imperialen deutschen Panzeren !!!
Unden dannen wiren werden gewinnen diesen Schlachten vonen Bialystoken
Also allen Polaschken müssen haben Angsten - jawohl jawohl Achtung !! :roll: :lol2:

:mrgreen:
m

Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

dobre!!! i nagle okazało się że jednak rozumiem po niemiecku :p
Obrazek

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

Chris a tak normalnie po bozemu? bo nawet translator sobie nie radzi.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Relosu pisze:Chris a tak normalnie po bozemu? bo nawet translator sobie nie radzi.
#-o
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

wokrze
Kradziej

Post autor: wokrze »

Relosu pisze:Chris a tak normalnie po bozemu? bo nawet translator sobie nie radzi.
Bo musisz mu to najpierw na głośno, wyraźnie i powoli przeczytać. :D

EDIT: PS. Nie zawsze działa od razu - czasem trzeba powtórzyc kilka razy. To jeszcze nie dopracowana technika.

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

panowie, wam to pewnie idzie latwiej, ale ja przez cala swoja kariere szkolna mialem angielski i rosyjski wiec nie wiem nawet jak niektore zlepki literowe powinny fonetycznie brzmiec.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Relosu ale Wokrze dobrze mówi, tylko mikrofon musisz mieć dobry i nie możesz mieć szczękościsku jak czytasz :D

Criss super że będziesz :)
Ciąg dalszy alkobattla jak po dmp? :D

Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

ta , Karlee podobno specjalnie urlop wziął :mrgreen:
Obrazek

ODPOWIEDZ