Mroczna Galeria
Moderator: JarekK
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie ma źle, aczkolwiek czachy można by zwashowac i powyciągać, kamienie pomalować. Poza tym czachy na podstawce lepiej wyglądają skupione w jakąś górkę, albo coś. U Ciebie są zbyt regularnie rozrzucone.
Model którego nie można pomalować źle!
Podstawkę trochę możesz urozmaicić- te czaszki nie tylko naokoło juggera, ale także pod nim mogą być, będzie to wyglądało imo o wiele lepiej.
Z przyczepieniem się- metaliki kolczugi do zwashowania, czaszki strasznie białe, też można nad tym trochę popracować
Podstawkę trochę możesz urozmaicić- te czaszki nie tylko naokoło juggera, ale także pod nim mogą być, będzie to wyglądało imo o wiele lepiej.
Z przyczepieniem się- metaliki kolczugi do zwashowania, czaszki strasznie białe, też można nad tym trochę popracować
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Jak nie można jak można
http://fc06.deviantart.net/fs40/i/2009/ ... Dragon.jpg
Może ktoś wrzucić fotę, jak wygląda Belakor w porównaniu z GW demonicznym księciem? Chodzi mi o wielkość.
Sorry, edit
http://fc06.deviantart.net/fs40/i/2009/ ... Dragon.jpg
Może ktoś wrzucić fotę, jak wygląda Belakor w porównaniu z GW demonicznym księciem? Chodzi mi o wielkość.
Sorry, edit
Ostatnio zmieniony 26 mar 2013, o 10:57 przez sorinmarkov, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Następny, dla którego wielkość ma znaczenie .
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Jeśli chodzi o aparat to mam nie najgorszy a figsa nie jest moja, ja takich paskudztw nie trzymam u siebie
A jeśli chodzi o wielkość to tak, nie dajmy sobie wmówić, że nie ma znaczenia Dzięki z góry za porównanie, szukałem w necie i jakoś nie znalazłem.
A jeśli chodzi o wielkość to tak, nie dajmy sobie wmówić, że nie ma znaczenia Dzięki z góry za porównanie, szukałem w necie i jakoś nie znalazłem.
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Dzięki wielkie Be`lakor malutki a szkoda, bo ładny model ma.
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
- rudobrody79
- Falubaz
może i malutki jednak klimatem robi swoje
proponuję wrzucić go na cosik wyższego, to zrobi wielką róznicę
proponuję wrzucić go na cosik wyższego, to zrobi wielką róznicę
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Imho Be'lakor gromi DP - to piękny, charakterystyczny figs i nowy DP mu charakterem mocno ustępuje, choć o kilka klas wyprzedza obecne wynalazki do WoCh-u...
Belakor jest z 40k?
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
- rudobrody79
- Falubaz
używają go również w 40-tce, to prawdaRobert.P pisze:Belakor jest z 40k?
Ładny
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Bayer .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.