dzieki ca uwage co do skorybem pisze:Pochwała przed frontem oddziału za metaliki - very najs Futerko też niezgorsze.
A co mi się nie podoba... Otóż skóra na pierwszym zdjęciu wygląda nieźle, ale jak się przyjrzeć, to chyba jednak malujesz za gęstą farbą. Wydaje się, że jak zaczynasz cieniować, to robisz pierdyliard warstw w różnych kolorach, co widać w zagłębieniach, a na koniec wszystko jeb - zamalowujesz jednym kolorem, także widać jeden kolor skóry i ciemne zagłębienia. Postaraj się, aby ciemne kolory nie były tylko liniami, spróbuj wycieniować mięśnie, bo przecież nie są płaskimi plackami.
To tyle ode mnie. Powodzenia
metaliki to zasluga nowych washy gw
co do futerka to nie wiem, tak samo wyszlo.
no a co do cialka, staram sie znalezc sposob na pomalowanie go bez robienia mixow farby (ale bez kupowania 5 kolorow), tak wiec zdecydowalem sie na malowanie washami...
i teraz tak, plan jest taki (do zastosowania na nastepny): bestial brown - cienka warstwa (konsystencja mleka) dwarf flesh) - czarny wash - rozjasnienie dwarf flesh - brazowy wash - rozjasnienie dwarf flesh - wash ogryn flesh - dwarf flesh
na razie jest taki plan, bo konsystencja dwarf flesh (stara edycja z bialym kapslem) jest nie najlepsza i zostawia grudy...
no ale praktyka czyni mistrza, jeszcze raz dzieki za uwage