Ja tuski też mam jakby co.Akadera pisze:Dopisany, spoko to saber tuski odznaczam
Zostało:
- stedzio
- 39 saurusów
Jest ewentualnie taka opcja, żeby sobie zagrać pierwszą bitwę z jakimś takim Litwinem właśnie?
Ja tuski też mam jakby co.Akadera pisze:Dopisany, spoko to saber tuski odznaczam
Zostało:
- stedzio
- 39 saurusów
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Jak tak dalej pójdzie to wyjdzie na to, że będzie więcej osób niż na DMPAkadera pisze:Białostoczanie nie zagrają na naszym masterze
Mamy 114 zgłoszeń na chwilę obecną.
Wojtek nie cwaniakuj tylko filmik kręć
Piszę serio. Masz moje słowo. Chcemy zachęcać najmłodszych graczy.malfoj pisze:Dzięki <3Inferno pisze:WojtuśŚ pisze:Nawet Inferno załatwi Ci nocleg we własnym domu.
Wojtuś ty lepiej się nie śmiej bo dla Ciebie jest już posłane.
Malfoj Jeżeli przyjedziesz i nie będzie miejsca obiecuje oddać Tobie swoje
Primo, nie zdziwię się jeśli będą grać naprawdę nieźle.Przemcio pisze:co ty freefraga chcesz????:)
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
A także według respondentów najlepszy master na literę B.Przemcio pisze:Cheez jaja sobie robie ja to bym z jakimś niemcem zagrałBOB = największt master sezonu 2013
=Cheez jaja sobie robie ja to bym z jakimś niemcem zagrał BOB = największt master sezonu 2013
Przemcio - przywiose samych cienasow, bo chyba nikt sie nie boji niemiaszkow, w ostatnim roku tez rozebralez moje beastmeny swoim humorem w trezch turach >>> http://www.tabletopwelt.de/forum/showpo ... tcount=160 <<< niestety trzeba sie zalogowac tam na forum zeby zobaczyc fotki, ale spoiler-link i winik widac ...co ty freefraga chcesz????:)