Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Re: Nowe HE - 8 ed.
Gdzie wy to na FB macie? Jakiś link?
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Ile kosztuje skullcanon?!!!!
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Feniksy genialne. Kurde a jak mówiłem, że feniks by pasował do HE i jest dość oczywistym wyborem to niektórzy pukali się w głowę
Z tego co piszesz Furion czyżby feniksy były naszym MC?
Z tego co piszesz Furion czyżby feniksy były naszym MC?
Ostatnio zmieniony 30 mar 2013, o 16:13 przez Bestialski_Brokuł, łącznie zmieniany 1 raz.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
I tak 5 punktów taniej niż Lion Chariot (i lepiej. ).
Tak, tak, tak, TAK! Feniksy! Żadnych białych lwów więcej! Jakie przecudowne modele!
Tak, tak, tak, TAK! Feniksy! Żadnych białych lwów więcej! Jakie przecudowne modele!
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Współczucie z powodu nieposiadania w armii takich ładnych modeli.
Wisła Kraków.
No to teraz juz faktycznie nie mogę się doczekać maja!
Choć osobiscie liczyłem na drake'i a nie na feniksy, zobaczymy jak się pojawi więcej zdjęc.
Choć osobiscie liczyłem na drake'i a nie na feniksy, zobaczymy jak się pojawi więcej zdjęc.
Ładne podobają mi się bardzo
Wątpię jednak by te feniksy tworzyły oddziały (ale napewno nie będą moutami bo widać że siedzą na nich PG)
Porażka tylko że ten pomysł z latającymi rydwanami jest prawdziwy (ale niestety ten model jest dość opłacalny a przynajmniej bardziej opłacalny od bolca chyba że na co mam dzieje bolce potanieją )
Wątpię jednak by te feniksy tworzyły oddziały (ale napewno nie będą moutami bo widać że siedzą na nich PG)
Porażka tylko że ten pomysł z latającymi rydwanami jest prawdziwy (ale niestety ten model jest dość opłacalny a przynajmniej bardziej opłacalny od bolca chyba że na co mam dzieje bolce potanieją )
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Pewnie coś jak drake'i w wojnie o brodę: w "oddziałach" od 1 do 3, ale każdy lata osobno.
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
Obstawiam że feniksy będą w rarach jako monster, i na bank są pojedyńcze.
Imo feniks nie wyklucza MC, bo przecież większość armii ma i monstera i mc
Imo feniks nie wyklucza MC, bo przecież większość armii ma i monstera i mc
Wisła Kraków.
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
No ze statów, które podał Furion to mnie też to bardziej na MC pasuje a nie na pojedynczy model.
Zdjecia były na fb, zniknęły, ale w czeluściach netu nic nie ginie wiec pewnie wypłynie i reszta. Bardzo ładne te modele, jeśli zasady są takie jak mówi Furion to pozostaje koszt punktowy by móc się cieszyć.
plotki z jednego zrodła sie sprawdzily, moze i reszta od tego gostka sie sprawdzi? bylo by ciekawie:
Flying Phoenix's (Frost and Fire) that can drop flame templates on units they fly over. Gets abilities based on what is roled on winds of magic
Great Eagle towing chariots (Which can have bolt throwers on them)
New Highmage of Hoeth (Swordsmaster/mage) Gets every signature from all 8 lores.
Everqueen
Silver Helms as Core
Martial Prowess across the board
Archer units with magical bows
Swordsmasters get a parry save vs shooting
New Shadow Warrior Models
The White Dwarf battle report is vs Ogres.
plotki z jednego zrodła sie sprawdzily, moze i reszta od tego gostka sie sprawdzi? bylo by ciekawie:
Flying Phoenix's (Frost and Fire) that can drop flame templates on units they fly over. Gets abilities based on what is roled on winds of magic
Great Eagle towing chariots (Which can have bolt throwers on them)
New Highmage of Hoeth (Swordsmaster/mage) Gets every signature from all 8 lores.
Everqueen
Silver Helms as Core
Martial Prowess across the board
Archer units with magical bows
Swordsmasters get a parry save vs shooting
New Shadow Warrior Models
The White Dwarf battle report is vs Ogres.
Ostatnio zmieniony 30 mar 2013, o 16:41 przez Marks, łącznie zmieniany 1 raz.
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
Nie jest to MC - ognisty leci koło lodowego, a za nimi z boku jest również ognisty - nie tworzą unitu.
Wisła Kraków.
Bestialski_Brokuł pisze:No ze statów, które podał Furion to mnie też to bardziej na MC pasuje a nie na pojedynczy model.
Być może będzie to pojedynczy MC. Coś ala hero na orle teraz tylko, że z rarów/specjali.
Bo kurde po tych zdjęciach widać, że nie ma opcji aby latały w skirmishu, tego nie da się ustawić obok siebie 0,5 cala no chyba, że miały by tą wieeelgachną podstawkę ustawioną szerokim do przodu.
Caius Ceplus pisze: Zaatakowane imperium kontratakuje.
Nie będzie miał - będzie strzelał tak jak strzela thundertusk
Ja biorę wszystko!
Ja biorę wszystko!
Wisła Kraków.