Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Re: Nowe HE - 8 ed.
Robie z siebie debila, Jak strzela thunderstuck?
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
-
- Chuck Norris
Przynajmniej teraz są ładne modele, pytanie o koszt punktowy, bo zawsze tym będą mogli zabić
Nie ma kar za ruch, nie strzela po marszu.Mistrz Miecza Hoetha pisze:Robie z siebie debila, Jak strzela thunderstuck?
Czy w związku że tam siedzą PG będzie boost dla unitu?
Wisła Kraków.
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Jak ten rydwan będzie strzelała tak samo, to git. Dzięki odpowiedź Sevi.Sevi pisze:Nie ma kar za ruch, nie strzela po marszu.Mistrz Miecza Hoetha pisze:Robie z siebie debila, Jak strzela thunderstuck?
Czy w związku że tam siedzą PG będzie boost dla unitu?
Naviedzony
Naviedzony
lodowy 2pts więcej od vargheista.JaSzczuras pisze:Przynajmniej teraz są ładne modele, pytanie o koszt punktowy, bo zawsze tym będą mogli zabić
ognisty tyle co 3 sabertuski.
to latajace monstrous cav, unit size 2+.
63 punkty?Furion pisze: ognisty tyle co 3 sabertuski.
Wisła Kraków.
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
A będą jeszcze drejki? W sumie jak nie będzie,Furion pisze:lodowy 2pts więcej od vargheista.JaSzczuras pisze:Przynajmniej teraz są ładne modele, pytanie o koszt punktowy, bo zawsze tym będą mogli zabić
ognisty tyle co 3 sabertuski.
to latajace monstrous cav, unit size 2+.
to trudno! Te nowe feniksy są GENIALNE!
Naviedzony
Naviedzony
-
- Chuck Norris
Oby HE nie dostały zatwardzenia w sekcji RARE gdzie będzie naćpane od super wyborów a w specjalach będzie wiało nudą. Fajnie jakby to rozłożyli sensownie.
O to jestem spokojny - wkońcu im chodzi by sprzedaż rosła
Wisła Kraków.
-
- Chuck Norris
Oj w WoChu i DoChu trochę ciasno w Rarach, jednak sprzedaż nie do końca rządzi.Sevi pisze:O to jestem spokojny - wkońcu im chodzi by sprzedaż rosła
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
No właśnie, a poza tym rarów mamy tylko 2, a speciali aż 9. Poza tym jak będzie za fajnie, to dobre wujki z AR com się nami zajmą
chyba ciut za słabo kalkulujesz... ile możesz mieć rarów? 25% max... no to jak chcesz wystawić wszystkie fajności z rarów to ile musisz mieć corów...? kaczing!JaSzczuras pisze:Oj w WoChu i DoChu trochę ciasno w Rarach, jednak sprzedaż nie do końca rządzi.Sevi pisze:O to jestem spokojny - wkońcu im chodzi by sprzedaż rosła
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
4 maj
Wisła Kraków.
Yes.
Lepiej zacznij się z tym oswajać już teraz
Lepiej zacznij się z tym oswajać już teraz
Wisła Kraków.