DMŚ - 6-7 kwietnia - Bielsko-Biała

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Re: DMŚ - 6-7 kwietnia - Bielsko-Biała

Post autor: debelial »

To tak jak z jednym z naszych teamow...

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

zaczyna sie...
xYz

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

to samo jest co roku - zawsze część teamów się wykrusza, mimo to zawsze jest to największy lokal w sezonie.

Zachęcam teamy którym brakuje po 1-2 graczy do zgłaszania się, najlepiej w temacie - podobnie pojedyncze osoby które chciałyby zagrać ale nie mają teamu...

Lista zaktualizowana - w tym momencie jest 100 osób, można się więc zgłaszać jeszcze (Moria i inni chętni - Zapraszamy :) !)

Dodany adres - SP 29, w Bielsku, nocleg na miejscu (robiliśmy tam ostatnie MPki) - jedzenie w tej stołówce na miejscu - kto jadł to pamięta :)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Laik pisze:jedzenie w tej stołówce na miejscu - kto jadł to pamięta :)
Żarcie full wypas :)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Od gamblersów też jeden skład nie dotrze - tylko dwa.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Szczur22
Oszukista

Post autor: Szczur22 »

Red Scorpion w tym roku także nie stawia na ilość tylko na jakość, więc przyjedzie tylko jeden team- ten gorszy. :lol2:
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

wiadomo - ten lepszy nie powinien robić nieładnej konkurencji

oba powyższe posty zostawiają frekwencje na tym samym poziomie - 100 osób :)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Jest opcja jakiegoś normalnego noclegu gdzieś w pobliżu?
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Czy w szkole są prysznice?

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

@Panterq

Wrzuciłem kilka linków w pierwszym poście

@Furion

Są.

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

Gremlin pisze:zaczyna sie...
Ja bym się nie martwił, frekwencja będzie świetna :)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

nie bedzie SS 3
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Ważna sprawa jeśli chodzi o szkołę, da się załatwić dobre oświetlenie ? na MPkach tylko tego zabrakło.
Jeśli chodzi o stołówkę to w deche :) Ja, Panter i Fluffy się na niej wychowaliśmy :D

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Solo pisze: Jeśli chodzi o stołówkę to w deche :) Ja, Panter i Fluffy się na niej wychowaliśmy :D
Po pierwsze - zwiększ masę.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Grajmy na ETC. i obowiazuje nas EURO faq. juz starczy ze dwa mastery z "tylu" byly grane na przestarzale drafty
Ostatnio zmieniony 1 kwie 2013, o 17:15 przez QQrydza, łącznie zmieniany 2 razy.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Co za różnica :D na jakie zasady gramy jak po 18 nic tam nie widać :D więc jednak gramy w 3 bitwie scenariusz ;] "walki w nocy" ja biorę latarkę więc mój przeciwnik ma jakieś szanse na normalne warunki gry, wam również radzę zaopatrzyć się w świece itp.

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

-Qc- pisze:Szaitis, ja wiem że to was turniej i musisz sobie pomagac, ale z laski swojej gramy na ETC. i obowiazuje nas EURO faq. juz starczy ze dwa mastery z "tylu" byly grane na przestarzale drafty
przeciez sprawa nie jest jeszcze nawet przeglosowana, a i z tego co widzialem nie bierzemy euro faqa tylko jakies jego podpunkty do naszych uscislen.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

true - ograniczmy sie tylko do deatha na wlasnej liderce ;)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

ale bzdura.. nie róbcie zasadowego kadlubka i pokazie jaja. niech ktoś zrobi wreszcie turniej na true euro zasady!

i proszę mnie w SS-owy hejt nie wpisywać :)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Dymitr pisze: i proszę mnie w SS-owy hejt nie wpisywać :)
+1 ;D

ODPOWIEDZ