DMŚ - 6-7 kwietnia - Bielsko-Biała
Re: DMŚ - 6-7 kwietnia - Bielsko-Biała
To tak jak z jednym z naszych teamow...
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
zaczyna sie...
xYz
to samo jest co roku - zawsze część teamów się wykrusza, mimo to zawsze jest to największy lokal w sezonie.
Zachęcam teamy którym brakuje po 1-2 graczy do zgłaszania się, najlepiej w temacie - podobnie pojedyncze osoby które chciałyby zagrać ale nie mają teamu...
Lista zaktualizowana - w tym momencie jest 100 osób, można się więc zgłaszać jeszcze (Moria i inni chętni - Zapraszamy
!)
Dodany adres - SP 29, w Bielsku, nocleg na miejscu (robiliśmy tam ostatnie MPki) - jedzenie w tej stołówce na miejscu - kto jadł to pamięta
Zachęcam teamy którym brakuje po 1-2 graczy do zgłaszania się, najlepiej w temacie - podobnie pojedyncze osoby które chciałyby zagrać ale nie mają teamu...
Lista zaktualizowana - w tym momencie jest 100 osób, można się więc zgłaszać jeszcze (Moria i inni chętni - Zapraszamy

Dodany adres - SP 29, w Bielsku, nocleg na miejscu (robiliśmy tam ostatnie MPki) - jedzenie w tej stołówce na miejscu - kto jadł to pamięta

swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Żarcie full wypasLaik pisze:jedzenie w tej stołówce na miejscu - kto jadł to pamięta

Wisła Kraków.
Od gamblersów też jeden skład nie dotrze - tylko dwa.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Ja bym się nie martwił, frekwencja będzie świetnaGremlin pisze:zaczyna sie...

Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
nie bedzie SS 3
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Po pierwsze - zwiększ masę.Solo pisze: Jeśli chodzi o stołówkę to w decheJa, Panter i Fluffy się na niej wychowaliśmy
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Grajmy na ETC. i obowiazuje nas EURO faq. juz starczy ze dwa mastery z "tylu" byly grane na przestarzale drafty
Ostatnio zmieniony 1 kwie 2013, o 17:15 przez QQrydza, łącznie zmieniany 2 razy.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
przeciez sprawa nie jest jeszcze nawet przeglosowana, a i z tego co widzialem nie bierzemy euro faqa tylko jakies jego podpunkty do naszych uscislen.-Qc- pisze:Szaitis, ja wiem że to was turniej i musisz sobie pomagac, ale z laski swojej gramy na ETC. i obowiazuje nas EURO faq. juz starczy ze dwa mastery z "tylu" byly grane na przestarzale drafty
true - ograniczmy sie tylko do deatha na wlasnej liderce 

ale bzdura.. nie róbcie zasadowego kadlubka i pokazie jaja. niech ktoś zrobi wreszcie turniej na true euro zasady!
i proszę mnie w SS-owy hejt nie wpisywać
i proszę mnie w SS-owy hejt nie wpisywać

Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
+1 ;DDymitr pisze: i proszę mnie w SS-owy hejt nie wpisywać