Nowe HE - 8 edycja

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Re: Nowe HE - 8 edycja

Post autor: Grolshek »

Najśmieszniej będzie jak 80% rozpiski będzie działało :shock:
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Brawo chłopaki, nieźle Wam to wyszło. Sam wierzyłem w to info, dopóki nie usłyszałem wyceny punktowej feniksow. Od tego momentu byłem pewien, że robicie nas w balona. 48pkt za orła z lepszymi statami, As 2+ i jakimiś kosmicznymi zasadami? Gdybyście wycenili feniksa lepiej, nie miałbym wątpliwości :)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Andrzej pisze:Brawo chłopaki, nieźle Wam to wyszło. Sam wierzyłem w to info, dopóki nie usłyszałem wyceny punktowej feniksow. Od tego momentu byłem pewien, że robicie nas w balona. 48pkt za orła z lepszymi statami, As 2+ i jakimiś kosmicznymi zasadami? Gdybyście wycenili feniksa lepiej, nie miałbym wątpliwości :)
Jaki Bolek z Ciebie! Jeszcze wczoraj mi rozradowany pisales jakie to dojebane modele za 66 punktow bedziesz mial ; p slabosc Panie slabosc! :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Pixel
Wodzirej

Post autor: Pixel »

-Qc- pisze:
Andrzej pisze:Brawo chłopaki, nieźle Wam to wyszło. Sam wierzyłem w to info, dopóki nie usłyszałem wyceny punktowej feniksow. Od tego momentu byłem pewien, że robicie nas w balona. 48pkt za orła z lepszymi statami, As 2+ i jakimiś kosmicznymi zasadami? Gdybyście wycenili feniksa lepiej, nie miałbym wątpliwości :)
Jaki Bolek z Ciebie! Jeszcze wczoraj mi rozradowany pisales jakie to dojebane modele za 66 punktow bedziesz mial ; p slabosc Panie slabosc! :D

Ale dobry PR na forum by był :wink:
- W życiu nie zobaczysz dwóch rzeczy: pierwszego stołu i cycków.

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

-Qc- pisze:
No wlasnie bolku, za 66 a nie za 48 :) Zanim furion wystrzelił z feniksem tanszym od orla, był dla mnie wiarygodny.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

ODPOWIEDZ