Nowe HE - 8 edycja
Re: Nowe HE - 8 edycja
Najśmieszniej będzie jak 80% rozpiski będzie działało
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Brawo chłopaki, nieźle Wam to wyszło. Sam wierzyłem w to info, dopóki nie usłyszałem wyceny punktowej feniksow. Od tego momentu byłem pewien, że robicie nas w balona. 48pkt za orła z lepszymi statami, As 2+ i jakimiś kosmicznymi zasadami? Gdybyście wycenili feniksa lepiej, nie miałbym wątpliwości
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Jaki Bolek z Ciebie! Jeszcze wczoraj mi rozradowany pisales jakie to dojebane modele za 66 punktow bedziesz mial ; p slabosc Panie slabosc!Andrzej pisze:Brawo chłopaki, nieźle Wam to wyszło. Sam wierzyłem w to info, dopóki nie usłyszałem wyceny punktowej feniksow. Od tego momentu byłem pewien, że robicie nas w balona. 48pkt za orła z lepszymi statami, As 2+ i jakimiś kosmicznymi zasadami? Gdybyście wycenili feniksa lepiej, nie miałbym wątpliwości
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
-Qc- pisze:Jaki Bolek z Ciebie! Jeszcze wczoraj mi rozradowany pisales jakie to dojebane modele za 66 punktow bedziesz mial ; p slabosc Panie slabosc!Andrzej pisze:Brawo chłopaki, nieźle Wam to wyszło. Sam wierzyłem w to info, dopóki nie usłyszałem wyceny punktowej feniksow. Od tego momentu byłem pewien, że robicie nas w balona. 48pkt za orła z lepszymi statami, As 2+ i jakimiś kosmicznymi zasadami? Gdybyście wycenili feniksa lepiej, nie miałbym wątpliwości
Ale dobry PR na forum by był
- W życiu nie zobaczysz dwóch rzeczy: pierwszego stołu i cycków.
No wlasnie bolku, za 66 a nie za 48 Zanim furion wystrzelił z feniksem tanszym od orla, był dla mnie wiarygodny.-Qc- pisze:Jaki Bolek z Ciebie! Jeszcze wczoraj mi rozradowany pisales jakie to dojebane modele za 66 punktow bedziesz mial ; p slabosc Panie slabosc!Andrzej pisze:Brawo chłopaki, nieźle Wam to wyszło. Sam wierzyłem w to info, dopóki nie usłyszałem wyceny punktowej feniksow. Od tego momentu byłem pewien, że robicie nas w balona. 48pkt za orła z lepszymi statami, As 2+ i jakimiś kosmicznymi zasadami? Gdybyście wycenili feniksa lepiej, nie miałbym wątpliwości
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.