Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
Re: Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
Rince przecież ty masz na tip-top pomalowaną armię...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Imo niewiele zmieni bo to de facto 8pkt (2 są za przygotowanie do gry; miarka, ab itp to nie liczę), 6/8 pkt może każdy mieć imo, byle nie miał śmietnika zamiast figurek. Więc masz faktyczną różnicę 2pkt gdzie jak masz ładną armię to masz spokojnie maksa
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Ja tobie wieku nie wypominam
Przynajmniej jak teraz ktoś będzie marudził na helenę Kalafiora to spokojnie będę mógł powiedzieć: "Przeszła ocenę malowania więc koniec tematu"
Przynajmniej jak teraz ktoś będzie marudził na helenę Kalafiora to spokojnie będę mógł powiedzieć: "Przeszła ocenę malowania więc koniec tematu"
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Akadera pisze:Imo niewiele zmieni bo to de facto 8pkt (2 są za przygotowanie do gry; miarka, ab itp to nie liczę), 6/8 pkt może każdy mieć imo, byle nie miał śmietnika zamiast figurek. Więc masz faktyczną różnicę 2pkt gdzie jak masz ładną armię to masz spokojnie maksa
Dobrze, ale to jest ogólne pytanie, a Ty dajesz indywidualną odpowiedź.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Te panie, dawno żeś heleny Kalafiora nie widział.Akadera pisze:Ja tobie wieku nie wypominam
I tak wszyscy wiedzą, że macie procent u Arbitra.......
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- swieta_barbara
- habydysz
Ta, gadka po Wloclawku, Debek dostal pudlo KOTR za 4te miejsce:
"Nagroda za 4te miejsce sponsorowana przez GraveDiggera"
"Nagroda za 4te miejsce sponsorowana przez GraveDiggera"
Żeby tylko u niego To spisek w porozumieniu z lobby malarskimCauliflower pisze:I tak wszyscy wiedzą, że macie procent u Arbitra.......
Barbara: Spokojnie u nas sponsorów masz na pierwszej stronie tematu a nie przy wręczaniu nagród Chociaż jakby Bigosa żona wręczała Kalafiorowi nagrodę to by się nie obraził
Kalesoner: może być bardziej ogólnie nie ma sprawy, m.i.n byliśmy ciekawi czy ocena malarska zwiększy poziom wykonania armii u graczy na naszym turnieju. Do tego jest ograniczona pkt na tyle by nie zmieniać dużo w generalce a jakiś efekt psychologiczny jest. Jeśli nie okaże się to być krok w dobrym kierunku to jeśli otrzymamy kolejnego mastera to wyciągniemy z tego wnioski w końcu vox populi vox dei. A przecież o graczy nam chodzi bo dla nich organizujemy turniej a nie dla siebie
-
- Chuck Norris
Kiedy będzie wiadomo, czy warzywniak zostanie otwarty poza salą i lista rezerwowych przeistoczy się w listę zapisanych?
Pytanie o tyle istotne, że nie wiem czy wolne z roboty mam sobie robić na 2 dni piątek i poniedziałek?
Pytanie o tyle istotne, że nie wiem czy wolne z roboty mam sobie robić na 2 dni piątek i poniedziałek?
Postanowiłem, że dołączę do zabawy. Tutaj macie mój materiał promocyjny Bitwy o Białystok 2013:
http://www.youtube.com/watch?v=9Sg-Fp7sUmE
Komentarze mile widziane.
pozdrawiam
Furion
pozdrawiam
Furion
Czuje się doceniony ;*Furion pisze:Postanowiłem, że dołączę do zabawy. Tutaj macie mój materiał promocyjny Bitwy o Białystok 2013:
pozdrawiam
Furion
Ja i tak przyjeżdżam!!!Akadera pisze:Dobrze aktorów do ról dobrałeś
Jaszczuras: w piątek będzie oficjalna decyzja.
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.