Warszawa IV Liga Rivendell Marzec 2013
Re: Warszawa IV Liga Rivendell Marzec 2013
Semi miał ogromnego pecha ten test paniki nie zdany i 10 nie zdanych Dtestów zaważył na całej grze ,a na początku to Semi miał wygraną albo chociaż remis w kieszeni, ale ta gra jest przewrotna
Solider vs Janus 10:10 534:550
Jeszcze raz dzięki za grę, było fajnie,no i już dawno tak się nie śmiałem podczas gry. Ale remis zasłużony.
Jeszcze raz dzięki za grę, było fajnie,no i już dawno tak się nie śmiałem podczas gry. Ale remis zasłużony.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Kegriz : Bartosz
20:0 (walkower po 3 rundzie więc nie wiem ile to w małych?? pewnie należy przyjąć - 1800p) ok?
no niestety prawda jest taka, że chyba tylko gracze Orków nie poddają gry gdy w 3 turze ginie ich generał z mistcasta (bo są przyzwyczajeni do jeszcze gorszych scenariuszy)
dzięki za ligę i czekam na następną!
20:0 (walkower po 3 rundzie więc nie wiem ile to w małych?? pewnie należy przyjąć - 1800p) ok?
no niestety prawda jest taka, że chyba tylko gracze Orków nie poddają gry gdy w 3 turze ginie ich generał z mistcasta (bo są przyzwyczajeni do jeszcze gorszych scenariuszy)
dzięki za ligę i czekam na następną!
Rafał