universalbattle.com
Re: universalbattle.com
Chętnie zagram
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
chętnie zagram
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
-
- Falubaz
Mogę zagrać dziś wieczorem, euro, wymagane ogranie turniejowe
Może ktoś mi napisać jak sie w to gra? Jak sie tworzy armie itd.? Bo póki co sie tam zalogowalem i nie moge armi stworzyc jako takiej. Wiem zeby zapisac sobie armie trzeba miec premke.
Gokish - Jeśli bedziesz na tyle cierpliwy by mi wszysko wytlumaczyc to moge zagrac z Toba.
Gokish - Jeśli bedziesz na tyle cierpliwy by mi wszysko wytlumaczyc to moge zagrac z Toba.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Garg napisz kiedy masz czas. chetnie Ci pomoge.GarG pisze:Może ktoś mi napisać jak sie w to gra? Jak sie tworzy armie itd.? Bo póki co sie tam zalogowalem i nie moge armi stworzyc jako takiej. Wiem zeby zapisac sobie armie trzeba miec premke.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ktoś jutro na 10 etc?
(najlepiej ze skejpem )
(najlepiej ze skejpem )