Co do panów w lewym dolnym rogu to albo to konwersje (w co wątpię) albo GW używa tych samych bitsów jedynie lekko zmienionych w różnych oddziałach- przeca ta głowa bez hełmu wygląda prawie identycznie jak jedna główka od korsarzy DE- leniuchy

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
15 archersow kontra na klocki dwarfow!! Dwarfy oddaja 20-0 widzac klocki 15 archersow!Gokish pisze:Cornerhammer ArmiesAsassello pisze:z tego co zrozumiałem, to kudłaty wymyślił, że łucznicy wystawieni w trzech rzędach będą dobrą kontrą na armie kampiące się narożniku.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
GW i tak się ograniczyło. Gdyby ze swoim "entuzjazmem" popuściło wodze fantazji, pewnie zamiast feniksów mielibyśmy fire prismy. Co do samych feniksów - tak czy inaczej, to głupota, ale pewnie gięte będą i trzeba będzie wystawiać.Stix pisze:Okładka fantastyczna, jeźdźcy z feniksów z tej odległości wyglądają rewelacyjnie! Za to same feniksy- zarówno modele, jak i pomysł na taką jednostkę to jak dla mnie pomyłka. Drejki byłyby lepsze (choć kto broni używać drejków z zasadami feniksów?)![]()
Co do panów w lewym dolnym rogu to albo to konwersje (w co wątpię) albo GW używa tych samych bitsów jedynie lekko zmienionych w różnych oddziałach- przeca ta głowa bez hełmu wygląda prawie identycznie jak jedna główka od korsarzy DE- leniuchyMogliby zmienić spearmenów. Myślicie że która z zasad z plotek mogłaby być zasadą wszystkich elfów?
Dokładnie ;PStix pisze:Okładka fantastyczna, jeźdźcy z feniksów z tej odległości wyglądają rewelacyjnie! Za to same feniksy- zarówno modele, jak i pomysł na taką jednostkę to jak dla mnie pomyłka. Drejki byłyby lepsze (choć kto broni używać drejków z zasadami feniksów?)![]()
PiotrB pisze:przecież widać jak byk że ta okładka to fotomontaż - tło jest z Wyspy krwi + jakieś modele które można zrobić samemu... na 99% to jest mistyfikacja.
Bestialski_Brokuł pisze:Swoją drogą na whineseerze ktoś zasugerował, że ten PG na lodowym feniksie to może być Caradryan. Jak się tak bliżej przypatrzyć halabardzie i hełmowi to faktycznie coś w tym może być. Jeśli to prawda to feniks raczej będzie pojedynczym monsterem, a to by oznaczało że może faktycznie będą jeszcze wyczekiwane z takim utęsknieniem przez niektórych drejki