HE na Arenę
HE na Arenę
Nie jest to nic strasznie przegiętego. Raczej zbieranina tego, co udało mi się pomalować (na podstawowe kolory bez rozjaśnień )
Commander, Enchanted shield, ring of fury, dragon armour, lanca, konik
Mag, Seer, channeler
Mag, Seer, scroll
10 łuczników
9 SH z warbanner
6 Dragon Princes z banner of sorcery
1 rydwan
2 RBT
Commander, Enchanted shield, ring of fury, dragon armour, lanca, konik
Mag, Seer, channeler
Mag, Seer, scroll
10 łuczników
9 SH z warbanner
6 Dragon Princes z banner of sorcery
1 rydwan
2 RBT
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Ja wiem co daje, pytam czemu nie ma go w rozpisce..Dastor pisze:-3 do casta na tten oddział.
A ja bym chyba zostawił jak jest.. IMO mocna rozpa poza brakiem amuletu, może jeszcze podmieniłbym boundy.Całkiem spoko rozpiska. Ale chyba dałbym komandera na orzełku z r.bowem.
Kto ma piórko?
Nie mam pojęcia czemu Pingus tak się napalił na ten amulet. Od kiedy to konieczność w rozpach HE? IMO nie ma się co spinać i wciskać go na siłę. Zwłaszcza, że jest to przedmiot średnio uniwersalny i na niektóre armie zupełnie nieprzydatny.
zadnego czaru w oddzial z amuletem? pokusilbym sie o stwierdzenie ze przydatnosc sporaChory pisze: A AoPF to ja nosze od roku i ani razu go jeszcze nie uzylem wiec taka jest jego przydatność
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.