Galeria Krasnoludów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Galeria Krasnoludów
Mnie kolorystyka odpowiada i same figurki też są fajne :> ( czyżby to moje? ) widzę, że pierwszy raz zrobiłeś też w miarę widoczne zdjęcie ;]
Koniecznie pokazuj potem tych imperiali.
Koniecznie pokazuj potem tych imperiali.
Bardzo ładnie Jako że gram również Imperium, to podwójnie mi się podobają A żółty z czarnym to także barwy Averlandu
@Danrakh
Dzięki:) Wzory częściowo są kopiowane, częściowo przerabiane, a częściowo własna inwencja. Malując je zacząłem bardziej doceniać ludzi, którzy je wymyślili, a niedawno odkryłem, że w sumie to nie jest aż takie trudne i trzeba kierować się tylko kilkoma prostymi zasadami... Niemniej pracy kosztuje to sporo...
@Danrakh
Dzięki:) Wzory częściowo są kopiowane, częściowo przerabiane, a częściowo własna inwencja. Malując je zacząłem bardziej doceniać ludzi, którzy je wymyślili, a niedawno odkryłem, że w sumie to nie jest aż takie trudne i trzeba kierować się tylko kilkoma prostymi zasadami... Niemniej pracy kosztuje to sporo...
Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
Link do pomalowanych krasnoludów z Forge Worlda. Na razie są dwa, sztandar się maluje.
http://paintsofwar.blogspot.com/
Krasnoludy są moje Malowanie niestety nie...
http://paintsofwar.blogspot.com/
Krasnoludy są moje Malowanie niestety nie...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Klasyczne figsy, dobre malowanie - i znowu widać, co było kiedyś, ech....
Powiem Ci,że maluje mi się je z taką przyjemnością, że rozważam dokupienie z 10 jeszcze -najlepiej wzory,których nie mam.
Przed chwilą reanimowałem jednego uszkodzonego (takiego kupiłem) i zastąpiłem mu ułamany miecz toporem.
Przed chwilą reanimowałem jednego uszkodzonego (takiego kupiłem) i zastąpiłem mu ułamany miecz toporem.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Malowanie starych krasi to wielka frajda. można sporo z nich wyczarować, choć na pierwszy rzut oka wygląda , ze nic
+1 Tak miałem na początku, ale gdy pomalowałem 1 z nich to się zakochałem w tych modelach.. co nie można powiedzieć o większości nowych plastikachsmiejagreg pisze:Malowanie starych krasi to wielka frajda. można sporo z nich wyczarować, choć na pierwszy rzut oka wygląda , ze nic
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Dzięki bardzo. Jeszcze dziś atakuje kolejnego, ale czuje, że sfinalizuje jego i kolegę dopiero jutro.
Fuxior tam do diaskach masz tego z beczką. No nieładnie, będę go muczo potrzebował do sekcji ogniowej. Widzę, że miksujesz młociarzy edycyjnie. Wyglądają zacnie, ale na kowadła i młoty usuń tego na szczudłach.
Fuxior tam do diaskach masz tego z beczką. No nieładnie, będę go muczo potrzebował do sekcji ogniowej. Widzę, że miksujesz młociarzy edycyjnie. Wyglądają zacnie, ale na kowadła i młoty usuń tego na szczudłach.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Szczudlarz po mojemu idealnie pasuje do clansmenów
@ dzikki
O, mam tych wszystkich panów Bardzo porządne malowanie, dawaj dalej Ilu w sumie masz tych Imperiali?
@ Fuxiorr
Generalnie jest fajnie, ale obsługanci mi jakoś nie pasują... Nie wiem, ale mam wrażenie, że najmniej Ci się chciało ich malować A Hamki są super i szczudlarz mi w nich zupełnie nie przeszkadza
O, mam tych wszystkich panów Bardzo porządne malowanie, dawaj dalej Ilu w sumie masz tych Imperiali?
@ Fuxiorr
Generalnie jest fajnie, ale obsługanci mi jakoś nie pasują... Nie wiem, ale mam wrażenie, że najmniej Ci się chciało ich malować A Hamki są super i szczudlarz mi w nich zupełnie nie przeszkadza
Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Zgłaszam swoich 25 imperiali (łącznie z kuszolami imperialnymi) bez powtórzeń. Ale jeszcze czekają w kolejce...
25 imperiali, z czego część wg niektórych katalogów to norsi o.O stoja w regimencie z 5 norsów jako mięso armatnie
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ