DMŚ - 6-7 kwietnia - Bielsko-Biała
Re: DMŚ - 6-7 kwietnia - Bielsko-Biała
To jak z tą salą panowie wysłaliście już pazia żeby ogarnął?
-
- Falubaz
Do Butana albo do Szaitisa się uśmiechnijSyraf pisze:Bedzie mial ktos moze pozyczyc 6 cryptow?

-
- Falubaz
Laik, Kuc i Dymitr (
) skończcie te przepychanki forumowe, to juz nie smaczne jest!

jest nocleg z piątku na sobotę w szkole?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Nie ma.
@Suchy - po normalnym pytaniu Qc po raz kolejny puszcza glupie bluzgi, przepraszal ostatnio ale widze ze nic sie nie zmienilo, ja nie mam ochoty sie z nim w to bawic - impreza jest zamknieta, z lista uczestnikow- jego na niej nie ma.
@Suchy - po normalnym pytaniu Qc po raz kolejny puszcza glupie bluzgi, przepraszal ostatnio ale widze ze nic sie nie zmienilo, ja nie mam ochoty sie z nim w to bawic - impreza jest zamknieta, z lista uczestnikow- jego na niej nie ma.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
-
- Falubaz
Z tego co pamiętam, to wszystkie turnieje są otwarte dla publiczności (taka niepisana zasada). Imo nie masz co się unosić, czy robić flamu. Obiecuję że jak Kuc będzie się za bardzo "angażował" to osobiście go wypierdolimy z lokalu

banowanie QC to slaby plan, moze spowodowac ze SS nie przyjedzie wcale co mimo wszystko obniza range turnieju. pamietajcie prosze o ludziach ktorzy przebeda 1000 km zeby sie z Wami pobawic w ludziki. jada do Bielska, bo chca zgrac turniej na wysokim poziomie.
jest to moje prywatne stanowisko
jest to moje prywatne stanowisko
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- swieta_barbara
- habydysz
A na Slasku znowuz klamstwo, zawisc i msciwosc...