DMŚ - 6-7 kwietnia - Bielsko-Biała

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Re: DMŚ - 6-7 kwietnia - Bielsko-Biała

Post autor: Solo »

Niesamowita hipokryzja ja nawet nie wiem jak takie zachowanie skomentować, dziecinna zawiść o kolor włosów naszego rudego kapitana ?
Przesadzasz ale w zasadzie jak mogę Ci się dziwić, skoro nie tworzyłeś DMŚ tylko je wypożyczyłeś, nie rozumiesz idei tego turnieju który jest po to aby łączyć Śląskie kluby a nie lansować swój, rozumiem że zaprosiłeś Sergiusza do grania w 8 Bili bo jest świetnym kolegom i bardzo dobrym graczem, nie rozumiem twojego zdziwienia z faktu że nie mamy potem jak wystawić 2 składu.
Teraz próbujesz wykoleić nasz 1 team pozbawiając nas kapitana, myślę że to jest słabe ale widzę że nie interesuje cię zdanie innych ludzi. Zawsze jak mnie o coś prosiłeś to Ci nie odmówiłem więc teraz ja proszę Ciebie, Tomek przestań się wygłupiać.
Bądź mądrzejszy i nie unoś się to tylko Adam forumowy fighter wiesz jaki ma kojący głos w rzeczywistości.
Zagrajmy dobry turniej bo za dużo w nas nienawiści i niechęci mamy gości z Warszawy i przyjaciół z Wrocławia dajmy z siebie wszystko i powalczmy w uczciwej rywalizacji o top 3.
Jeśli jesteście już zmęczeni organizowaniem tego święta battla nasz klub może przejąć te zaszczytne brzemię w przyszłym roku, niech DMŚ będzie symbolem zgody i przyjaźni, światłem który odgania wilki.

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Pewnie się przebierze za statyw i wejdzie.
Obrazek

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

I co Laik, na mastera tez go nie wpuscisz? To chyba go nie bedzie mozna do Ligi zaliczyc :D
Pompa jak siemasz :lol2:

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Qc troche troluje na forum, ale w rzeczywistości jest super kolesiem. Banowanie go jako kapitana SS jest nie zbyt fajne, zwłaszcza, że na żywo napewno nie bedzie powodował spin, a raczej rozluźniał atmosfere.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Ja myślę, że to dziecinne. I chamskie.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

Najpierw go przemilczanie niezaakceptowali jako niegrajacego kapitana a teraz jeszcze zbanowali, nice ...
W sumie to nie wyjasnienie do konca pierwszej sprawy otworzylo w ogole mozliwosc rozwazania bana.
Zapraszamy na nasz klubowy profil: klik!

Oraz na profil Warhammer w Krakowie: klik!

Awatar użytkownika
Bałagan
Chuck Norris

Post autor: Bałagan »

ja proponuje zbanować na DMŚ wszystkich kapitanów drużyn

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Odkryłem ukryty przekaz w poście Sola!
Solo pisze: Jeśli jesteście już zmęczeni organizowaniem tego święta battla nasz klub może przejąć te zaszczytne brzemię w przyszłym roku, niech DMŚ będzie symbolem zgody i przyjaźni, światłem który odgania wilki.
Po wpisanu w Google Ancient Curse Exposer wychodzi:
Solo pisze:Albowiem jesteście już zniszczeni ogarnięci światłem Baala nasz klub przesłał te niszczące brzemie w zeszłym roku, niech DMŚ będzie symbolem zagłady i przemocy, smordem który otumania wilki!
Strzeżmy się! Potężne moce walczą o dominacje na Śląsku, i nie ma żartów!

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Ani chybi gwiazdy są w Porządku :mrgreen:

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Ia! Ia! Cthulhu fhtagn!
Obrazek

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

... Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn!

:mrgreen:

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Koza o tysiącu młodych! Nie mam dostępu do Arkhama teraz, damn, więcej nie wymyślę...

Spawn
Chuck Norris

Post autor: Spawn »

Szybki szpil będzie i pewnie nawet z qcem :)

Ia! Ia! Shub Niggurath! Czarna koza z lasów o tysiącu młodych! Ia! Ia! Yogzototh Ia! Ia! Hastfdsjnajcxm

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Potwierdzam

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

Ale w was dużo nienawiści chłopaki! Gdzie te czasy kiedy śląskie turnieje był przepełnione uśmiechniętymi ludźmi chcącymi wspólnie spędzić czas, pogadać o battle'u i się zrelaksować? Gdzie te czasy kiedy DMŚ było robione w pubie w Tychach gdzie w cenie wejściówki było piwo, butan grał krasnalami, a nocleg był u Sola na działce w domku o powierzchni 10 metrów kwadratowych, w których spały dzieci z warszawy, Cosmo o 5 nad ranem grasował z mopem a hardcorowcy szli na mszę na 7 rano przed drugim dniem grania?! Ja się pytam! Gdzie to wszystko?! To tylko przesuwanie chłopków, po co ten flejm i nienawiść? :D
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Kosmo + 1 . Och to było DMŚ < chlip> jedne z pierwszych jakie wogóle zorganizowno :wink:

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Zabawne. Wtedy tez wygralem dms :twisted:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Z tym "też" to się nie rozpędzaj :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Jak nie? plan jest prosty. Wykonanie takze ;)

Awatar użytkownika
cobra651
Wodzirej

Post autor: cobra651 »

Shino pisze:Jak nie? plan jest prosty. Wykonanie takze ;)

Ciekawe. Ja mam jednak nadzieje, że na podium będzie Śląsk (kit czy Dolny czy Górny) i pierwsze miejsce zostanie u nas. Mam nadzieje, że będzie to święto battla, bez niepotrzebnych spin i agresji, chyba że chcecie zamienić polskiego battla w Wiejską. Zatem Waracademy nie dawać ciała tylko napierdalać :twisted: Pozostałym również życzę powodzenia.

ODPOWIEDZ