DMŚ - 6-7 kwietnia - Bielsko-Biała
Re: DMŚ - 6-7 kwietnia - Bielsko-Biała
Niesamowita hipokryzja ja nawet nie wiem jak takie zachowanie skomentować, dziecinna zawiść o kolor włosów naszego rudego kapitana ?
Przesadzasz ale w zasadzie jak mogę Ci się dziwić, skoro nie tworzyłeś DMŚ tylko je wypożyczyłeś, nie rozumiesz idei tego turnieju który jest po to aby łączyć Śląskie kluby a nie lansować swój, rozumiem że zaprosiłeś Sergiusza do grania w 8 Bili bo jest świetnym kolegom i bardzo dobrym graczem, nie rozumiem twojego zdziwienia z faktu że nie mamy potem jak wystawić 2 składu.
Teraz próbujesz wykoleić nasz 1 team pozbawiając nas kapitana, myślę że to jest słabe ale widzę że nie interesuje cię zdanie innych ludzi. Zawsze jak mnie o coś prosiłeś to Ci nie odmówiłem więc teraz ja proszę Ciebie, Tomek przestań się wygłupiać.
Bądź mądrzejszy i nie unoś się to tylko Adam forumowy fighter wiesz jaki ma kojący głos w rzeczywistości.
Zagrajmy dobry turniej bo za dużo w nas nienawiści i niechęci mamy gości z Warszawy i przyjaciół z Wrocławia dajmy z siebie wszystko i powalczmy w uczciwej rywalizacji o top 3.
Jeśli jesteście już zmęczeni organizowaniem tego święta battla nasz klub może przejąć te zaszczytne brzemię w przyszłym roku, niech DMŚ będzie symbolem zgody i przyjaźni, światłem który odgania wilki.
Przesadzasz ale w zasadzie jak mogę Ci się dziwić, skoro nie tworzyłeś DMŚ tylko je wypożyczyłeś, nie rozumiesz idei tego turnieju który jest po to aby łączyć Śląskie kluby a nie lansować swój, rozumiem że zaprosiłeś Sergiusza do grania w 8 Bili bo jest świetnym kolegom i bardzo dobrym graczem, nie rozumiem twojego zdziwienia z faktu że nie mamy potem jak wystawić 2 składu.
Teraz próbujesz wykoleić nasz 1 team pozbawiając nas kapitana, myślę że to jest słabe ale widzę że nie interesuje cię zdanie innych ludzi. Zawsze jak mnie o coś prosiłeś to Ci nie odmówiłem więc teraz ja proszę Ciebie, Tomek przestań się wygłupiać.
Bądź mądrzejszy i nie unoś się to tylko Adam forumowy fighter wiesz jaki ma kojący głos w rzeczywistości.
Zagrajmy dobry turniej bo za dużo w nas nienawiści i niechęci mamy gości z Warszawy i przyjaciół z Wrocławia dajmy z siebie wszystko i powalczmy w uczciwej rywalizacji o top 3.
Jeśli jesteście już zmęczeni organizowaniem tego święta battla nasz klub może przejąć te zaszczytne brzemię w przyszłym roku, niech DMŚ będzie symbolem zgody i przyjaźni, światłem który odgania wilki.
- swieta_barbara
- habydysz
I co Laik, na mastera tez go nie wpuscisz? To chyba go nie bedzie mozna do Ligi zaliczyc 
Pompa jak siemasz

Pompa jak siemasz

Ja myślę, że to dziecinne. I chamskie.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Odkryłem ukryty przekaz w poście Sola!
Po wpisanu w Google Ancient Curse Exposer wychodzi:Solo pisze: Jeśli jesteście już zmęczeni organizowaniem tego święta battla nasz klub może przejąć te zaszczytne brzemię w przyszłym roku, niech DMŚ będzie symbolem zgody i przyjaźni, światłem który odgania wilki.
Strzeżmy się! Potężne moce walczą o dominacje na Śląsku, i nie ma żartów!Solo pisze:Albowiem jesteście już zniszczeni ogarnięci światłem Baala nasz klub przesłał te niszczące brzemie w zeszłym roku, niech DMŚ będzie symbolem zagłady i przemocy, smordem który otumania wilki!
Ale w was dużo nienawiści chłopaki! Gdzie te czasy kiedy śląskie turnieje był przepełnione uśmiechniętymi ludźmi chcącymi wspólnie spędzić czas, pogadać o battle'u i się zrelaksować? Gdzie te czasy kiedy DMŚ było robione w pubie w Tychach gdzie w cenie wejściówki było piwo, butan grał krasnalami, a nocleg był u Sola na działce w domku o powierzchni 10 metrów kwadratowych, w których spały dzieci z warszawy, Cosmo o 5 nad ranem grasował z mopem a hardcorowcy szli na mszę na 7 rano przed drugim dniem grania?! Ja się pytam! Gdzie to wszystko?! To tylko przesuwanie chłopków, po co ten flejm i nienawiść? 

Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
-
- Falubaz
Kosmo + 1 . Och to było DMŚ < chlip> jedne z pierwszych jakie wogóle zorganizowno 

Z tym "też" to się nie rozpędzaj 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Shino pisze:Jak nie? plan jest prosty. Wykonanie takze
Ciekawe. Ja mam jednak nadzieje, że na podium będzie Śląsk (kit czy Dolny czy Górny) i pierwsze miejsce zostanie u nas. Mam nadzieje, że będzie to święto battla, bez niepotrzebnych spin i agresji, chyba że chcecie zamienić polskiego battla w Wiejską. Zatem Waracademy nie dawać ciała tylko napierdalać