DMŚ - 6-7 kwietnia - Bielsko-Biała
Re: DMŚ - 6-7 kwietnia - Bielsko-Biała
no wziął na klate cały worek... uratował mnie
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Wyniki bitew Kompromitacja vs Bila:
Kudłaty – Guldur – 15:5
Dymitr – Sergio – 0:20
Furion – Debelial – 19:1
Golonka – Szaitis – 12:8
Maryś – Xargos – 6:14
Łącznie jak już pisał Butan 52:48
a dzisiaj zaczynamy na drugim stole - Gran Derbi Śląska - obrońcy tytułu vs mistrzowie a.d.2011
Kudłaty – Guldur – 15:5
Dymitr – Sergio – 0:20
Furion – Debelial – 19:1
Golonka – Szaitis – 12:8
Maryś – Xargos – 6:14
Łącznie jak już pisał Butan 52:48
a dzisiaj zaczynamy na drugim stole - Gran Derbi Śląska - obrońcy tytułu vs mistrzowie a.d.2011

Ostatnio zmieniony 7 kwie 2013, o 07:59 przez Laik, łącznie zmieniany 3 razy.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Niech zgadnę. Podszedłeś do jego stołu zanim to się stałoGąska zagrał Fair Play i popychaczką z dwóch kości, wysadza lorda i poddaje grę w drugiej turze (nie posiada bohatera znajacego czary z Lore of Vampires)

Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Czyli klasyk.c4h10 pisze:Maryś podprowadza Hellheart pod generała wampirzego na 6 cali i.... rzuca 1 na zasięg.
Gąska zagrał Fair Play i popychaczką z dwóch kości, wysadza lorda i poddaje grę w drugiej turze (nie posiada bohatera znajacego czary z Lore of Vampires)
Albo i nie...
Czy ja wiem, czy taki slaby. Shino jakos do tej pory radzil sobie z wochem calkiem niezle. Ale zbyt duzo zalezy od magii, stalkerow i pierwszych 2 tur hitowania z klop.
Czy ja wiem, czy taki slaby. Shino jakos do tej pory radzil sobie z wochem calkiem niezle. Ale zbyt duzo zalezy od magii, stalkerow i pierwszych 2 tur hitowania z klop.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".