A więc pora na wyniki! Dzięki wszystkim za oddane głosy i uczestnikom, za wzięcie udziału
Pomimo dużych perturbacji związanych z tą edycją jednak się udało.
A więc:
Miejsce 1: Greg i kolejny zuy czarodziej !!!! - 20 głosów!
Miejsce 2: Matijjos i pani w bieli - 9 głosów!
Miejsce 3: Fuxiorr z kowadełkiem i Czreq z gorącym elfkiem - po 7 głosów!
Miejsce 4: Kuros i plaguski - 4 głosy!
Gratuluję zwycięzcy! Wygrałeś nie lada usługę Proszę skierować się do Sławola i tam już dogadać.
Jeszcze raz dzięki wszystkim i do następnej edycji!
Play Mini Of The Month XLII - Wyniki!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Dostaniesz klona jakiegoś night goblina żeby zrobić z tego arcydzieło
Gratulacje Gregu! Choć patrząc na różnicę w głosach nie powiedziałbym, żeby aż tak wielka przepaść była między pierwszymi dwoma miejscami. Chaosowy mag też był niezły. Jakby co, to ja nadal oferuje swoje usługi matematyczne w liczeniu głosów dokładniejszą metodą Nieodpłatnie oczywiście
Gratulacje Gregu! Choć patrząc na różnicę w głosach nie powiedziałbym, żeby aż tak wielka przepaść była między pierwszymi dwoma miejscami. Chaosowy mag też był niezły. Jakby co, to ja nadal oferuje swoje usługi matematyczne w liczeniu głosów dokładniejszą metodą Nieodpłatnie oczywiście
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dzięki wszystkim za głosy, mam nadzieję, że temat następny jest na tyle otwarty, że będzie więcej uczestników.
Sławol - poszło pw .
Sławol - poszło pw .
Gratz! :>
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.