Wyzwanie to jest co roku na DMP, może kiedyś mu sprostacie.Durin pisze:Z Wwy pewnie nikt... JH + Ordin dostali na DMŚ, z ostatnich DMDŚ Nemezisy też wróciły na tarczy;p
a może podejmą wyzwanie?;p

Wyzwanie to jest co roku na DMP, może kiedyś mu sprostacie.Durin pisze:Z Wwy pewnie nikt... JH + Ordin dostali na DMŚ, z ostatnich DMDŚ Nemezisy też wróciły na tarczy;p
Kalesoner pisze:Wyzwanie to jest co roku na DMP, może kiedyś mu sprostacie.Durin pisze:Z Wwy pewnie nikt... JH + Ordin dostali na DMŚ, z ostatnich DMDŚ Nemezisy też wróciły na tarczy;p
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
^Karpiu^ pisze:EpicKról Goblinów pisze: Zawsze extra jest zobaczyć szalejącego Kumana czy uczącego sie grac PiotraB ;p
Pzdr,KG
Laik pisze:Kalesoner pisze:Wyzwanie to jest co roku na DMP, może kiedyś mu sprostacie.Durin pisze:Z Wwy pewnie nikt... JH + Ordin dostali na DMŚ, z ostatnich DMDŚ Nemezisy też wróciły na tarczy;p
musimy tam dojechac to juz wyzwanie;-)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
A tak w zasadzie to lokalizacja DMP jest z jakiegoś konkretnego powodu w takim a nie innym miejscu?Durin pisze:<obrazek świetnie oddający wizję wyjazdu do Gorzowa>
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Bo tam jest zajebista miejscówka i mega ogarnięta i doświadczona ekipaDanrakh pisze:A tak w zasadzie to lokalizacja DMP jest z jakiegoś konkretnego powodu w takim a nie innym miejscu?Durin pisze:<obrazek świetnie oddający wizję wyjazdu do Gorzowa>
Nie miało by więcej sensu przenieść imprezę bliżej centrum Polski (bo ja wiem... Łódź na ten przykład)?
Pytam z punktu widzenia casuala. Nie znam realiów, natomiast Łódź miała zdaje się aspiracje masterowe, stąd propozycja. Jak nie Łódź no to może Wawka? Czy tam też nie ma blatów/chętnych?Durin pisze:Znajdź w Łodzi kogoś kto ma bazę terenowo-stołową i chęci:)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Jest możliwe DMP w Warszawie ale bez noclegu na przykład. Nie wiem czy ludzie by coś takiego zaakceptowali.Danrakh pisze:A tak w zasadzie to lokalizacja DMP jest z jakiegoś konkretnego powodu w takim a nie innym miejscu?Durin pisze:<obrazek świetnie oddający wizję wyjazdu do Gorzowa>
Nie miało by więcej sensu przenieść imprezę bliżej centrum Polski (bo ja wiem... Łódź na ten przykład)?
+1 niestety.Danrakh pisze:Chciałbym się pojawić na DMP, ale łatwe to nie będzie, dopóki miejscówka jest tam gdzie jest