Dyskusja o lokalizacji DMP

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Re: DMŚ - 6-7 kwietnia - Bielsko-Biała

Post autor: Gremlin »

c4h10 pisze:
GarG pisze:Gdyby Łódzka ośmiornica funkcjonowała to maja tam tam wszystko, przeciez właśnie w łodzi odbył się najwiekszy Master ever ? :O
Wszystko oprócz krzeseł. Ponadto komfortowe granie wyłącznie dla osób powyżej 190cm wzrostu :D
Jedyne niedociągnięcie. Był klimat, była zabawa Gorzów nigdy nie dał mi tyle frajdy co DMP w jakimkolwiek innym mieście. Ba! Zielona Góra tez była daleko, organizacja miała tez pewne braki, ale było po prostu inaczej.

@Sevi

Byłem na 2óch ostatnich DMP w Gorzowie - niczego nie straciłeś.
xYz

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Też uważam że wysokość stołów bylo jedynym mankamentem DMP w łodzi...
Co do Gorzowa to fakt nie jest tam źle, ale nie porywa mnie to jakos... Do tego daleko i drogo prawie jak w Wawie. Zdecydowanie DMP dla mnie odpada w Grzorzowie... Jakiś master jasne ale nie DMP.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

GarG pisze: Do tego daleko i drogo prawie jak w Wawie
W Wa-wie jest taniej, i to zarówno na Dożynkach jak i w Łomiankach...

ale to chyba nie miejsce na takie rozważania. W tym roku nie pojawił się żaden kontrkandydat, myślę, że w przyszłym już się to zmieni. Bo Gorzów tego raczej nie zrobi...
xYz

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

Kalesoner pisze:
Danrakh pisze:
Durin pisze:<obrazek świetnie oddający wizję wyjazdu do Gorzowa>
A tak w zasadzie to lokalizacja DMP jest z jakiegoś konkretnego powodu w takim a nie innym miejscu?
Nie miało by więcej sensu przenieść imprezę bliżej centrum Polski (bo ja wiem... Łódź na ten przykład)?
Jest możliwe DMP w Warszawie ale bez noclegu na przykład. Nie wiem czy ludzie by coś takiego zaakceptowali.
Dmp bodaj 2008 było na Polconie. Nie było zapewnionego noclegu. Pomimo wszystko, było ekstra.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Jasif pisze:Aaa tam, to i tak było najlepsze DMP jakie pamiętam.
A trasę pamiętasz? 3 battlowców w Arosie i jedna biedna Basia (ale nie "nasza" :P ) i nawet udało się jakieś pól trasy pogadać o czymś innym niż pamperki.
Mam zdjęcia z tego dmp w galerii. Pierwszy master na jakim byłem. :lol2:
https://picasaweb.google.com/schwarze.p ... skiWFB2009

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

DMP na Śląsku... to by było coś :)
Wisła Kraków.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

W tym roku na pewno nic nie będzie zmieniane. W przyszłym roku może zgłosimy swoją ofertę, ale najpierw musi zdobyć "poparcie społeczne". Mówiąc krótko, ośrodek organizujący powinien wiedzieć od graczy nawet przed głosowaniem, że DMP dostanie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

No DMP w Wawie to było by coś blisko i napewno była by wysoka frekwencja :mrgreen:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

o rly? :shock:

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

W przyszłym roku może zgłosimy swoją ofertę, ale najpierw musi zdobyć "poparcie społeczne". Mówiąc krótko, ośrodek organizujący powinien wiedzieć od graczy nawet przed głosowaniem, że DMP dostanie.
Nie bądź śmieszny.
To, że macie poparcie wiadomo od dawna. Umiecie zrobić turniej na więcej niż 20 osób i wszyscy mają blisko. Nic więcej nie potrzeba.
Pewnie nikt nie będzie miał nic przeciwko, jak sobie na tym przyzwoicie zarobicie.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

No tak, ale łódź w dalszym ciągu znajduje się bliżej. ;)
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Kalesoner pisze:W tym roku na pewno nic nie będzie zmieniane. W przyszłym roku może zgłosimy swoją ofertę, ale najpierw musi zdobyć "poparcie społeczne". Mówiąc krótko, ośrodek organizujący powinien wiedzieć od graczy nawet przed głosowaniem, że DMP dostanie.
Panie Boże spraw aby to była prawda! :) założę się że z południa dostaniecie komplet głosów... każdy kto choć raz jechał do Gorzowa to będzie to długo pamiętał ... do dziś mnie dupa boli jak o tym myśle...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Kalesoner pisze:W tym roku na pewno nic nie będzie zmieniane. W przyszłym roku może zgłosimy swoją ofertę, ale najpierw musi zdobyć "poparcie społeczne". Mówiąc krótko, ośrodek organizujący powinien wiedzieć od graczy nawet przed głosowaniem, że DMP dostanie.
Wszystko pieknie, ale ciekaw jestem kto sie w Warszawie tym zajmie, jak pojdziesz juz do jakiejs normalnej pracy...
Ostatnio zmieniony 9 kwie 2013, o 19:09 przez swieta_barbara, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Pocisk
Masakrator

Post autor: Pocisk »

PiotrB pisze: Panie Boże spraw aby to była prawda! :) założę się że z południa dostaniecie komplet głosów... każdy kto choć raz jechał do Gorzowa to będzie to długo pamiętał ... do dziś mnie dupa boli jak o tym myśle...
:shock: Zły dotyk boli całe życie? :wink:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

i pamiętajmy, że jednak DMP to master - musi nocleg być zapewniony (wedle regulaminu)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

brak noclegu na pewno wplynie negatywnie na frekwencje - imo to aKO dla imprezy.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Ja tam lubie Gorzów, i nic bym nie zmieniał :)
Daleko, ale klimatycznie i zabawa zawsze przednia.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

ja jakoś nie podzielam tej fascynacji;/
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Morog »

Warszawa i okolice to centrum Polski, każdy ma ta samą odległość do przejechania :D
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33

posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Dymitr pisze:i pamiętajmy, że jednak DMP to master - musi nocleg być zapewniony (wedle regulaminu)
Jak jest potrzeba to i regulamin może się zmienić. Ale spokojnie to tylko gdybanie na dzień dzisiejszy.
Obrazek

ODPOWIEDZ