Kila pytan poczatkujacego :P
Moderator: Gremlin
Re: Kila pytan poczatkujacego :P
Pewnie coś koło 100zł lub więcej
Najlepiej dać licytację 7-dniową na allegro z ceną minimalną 100zł i za ile pójdzie = tyle warte.
Pytanie czy jest sens to sprzedawać ?
Wiadomo book daleko daleko daleko dalekooooooooooooooooooooooo przed nami.... ale jednak wyjść wyjdzie.
Wtedy kto wie czy nie będziesz potrzebować ich z powrotem
Ja osobiście jeszcze Warhawków nie posiadam, ale planuje zrobienie sobie pierwszej trójki.... z orłów
Najlepiej dać licytację 7-dniową na allegro z ceną minimalną 100zł i za ile pójdzie = tyle warte.
Pytanie czy jest sens to sprzedawać ?
Wiadomo book daleko daleko daleko dalekooooooooooooooooooooooo przed nami.... ale jednak wyjść wyjdzie.
Wtedy kto wie czy nie będziesz potrzebować ich z powrotem
Ja osobiście jeszcze Warhawków nie posiadam, ale planuje zrobienie sobie pierwszej trójki.... z orłów
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Nie gram Leśnymi Elfami, dlatego interesuję się ich ceną rynkową. Kupiłem kiedyś te modele dość okazyjnie (20zł+20zł+25zł+25zł) bo chciałem robić z nich konwersje, ale koncepcja nie wypaliła. Teraz ich używam jako Orłów w Elfach Wysokiego Rodu dopóki rozmiar podstawki się nie wyklaruje i nie zrobię sobie ładnych modeli ze stylizowanymi podstawkami. Zapytałem bo oczekuję chociaż zwrotu inwestycji lub też niewielkiego zysku, a wiadomo że czasem popyt jest mniejszy lub większy
Na warhawki z 5 edycji może być ciężko, bo po pierwsze jest mało graczy WE, a po drugie akuratnie stare WE(przynajmniej część) moim zdaniem (i nie tylko moim) były straaaaasznie brzydkie i z tym też możesz mieć problem, bo pewnie większość woli mieć nowiutkie (chodzi mi o wzór) no chyba że trafisz na jakaiegoś zapaleńca z archiwów
upewniłeś się
xYz
@Gremlin - często grasz na Beaście - czy czar #5 daje nam do Bow Of Loren siłę i ataki ? Mamy wtedy 8 ataków z siłą 6 ? Czy to tylko działa na GW lub inną broń ręczną ?
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Daje Ci +3A do strzelania ale o sile 3. (strzelasz tyle ile masz ataków w profilu czyli +3A, ale z siłą łuku S3)Heptun pisze:@Gremlin - często grasz na Beaście - czy czar #5 daje nam do Bow Of Loren siłę i ataki ? Mamy wtedy 8 ataków z siłą 6 ? Czy to tylko działa na GW lub inną broń ręczną ?
Jeśli CC to normalnie +3A/+3S
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
+1Luc pisze:Daje Ci +3A do strzelania ale o sile 3. (strzelasz tyle ile masz ataków w profilu czyli +3A, ale z siłą łuku S3)Heptun pisze:@Gremlin - często grasz na Beaście - czy czar #5 daje nam do Bow Of Loren siłę i ataki ? Mamy wtedy 8 ataków z siłą 6 ? Czy to tylko działa na GW lub inną broń ręczną ?
Jeśli CC to normalnie +3A/+3S
Alter z 8 strzałami z S6 byłby totalnym masakratorem wszystkiego
Zaraz tam masakrator... w końcu mielibyśmy kontrę na te MCAzgaroth pisze:Alter z 8 strzałami z S6 byłby totalnym masakratorem wszystkiego
Nowe Faqi wyszły (dla WE nic nowego nie ma) ale :
No to nasi Waywatchers sporo stracą...Każdego hero na pegazie czy innym MB, monsterze czy rydwanie możemy teraz smerać Na KB zostają tylko piesi i kowboje na koniach/war beastach...Czas chyba przestawić się na 2 drzewka w slocie rare.Q:Is a character mounted on a monster, chariot or monstrous beast
susceptible to the Killing Blow specialrule? (p72)
A: No, as the character’s troop type as changes to ‘monster’,
‘chariot’ or ‘monstrous cavalry’ respectively, there by rendering
Killing Blow ineffective. Only Heroic Killing Blow will work
against these targets.
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2013, o 14:42 przez Azgaroth, łącznie zmieniany 1 raz.
No właśnie, kwestia gustu, ja bym chętnie zapodał takie "brzydkie" Hawki Mam praktycznie całą armię w metalu (poza łukami i większością Driad) i baardzo mi się poddobaDeus pisze:Na warhawki z 5 edycji może być ciężko, bo po pierwsze jest mało graczy WE, a po drugie akuratnie stare WE(przynajmniej część) moim zdaniem (i nie tylko moim) były straaaaasznie brzydkie i z tym też możesz mieć problem, bo pewnie większość woli mieć nowiutkie (chodzi mi o wzór) no chyba że trafisz na jakaiegoś zapaleńca z archiwów
Jak ktoś ma złom, który mu leży i się kurzy - pisać do mnie!
Kupię:
Bretonnia
Ogre Kingdoms
Wood Elves
Bretonnia
Ogre Kingdoms
Wood Elves