Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
Re: Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
Ja zarezerwowałem w Turkusie.
Będę miał winko
Będę miał winko
A krasnoludzki kufelek?Grichalk pisze:Będę miał winko
Co do obiadów, to serio prosimy o wykonywanie przedpłat osoby, które na 100% wiedzą, że będą.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Po co o tym weselu. Napisz po prostu "jestem cipa, bo opuszczę najlepszy master w roku"trikk pisze:Skoro jest limit miejsc, to weź mnie wypisz. Jednak będę w tym czasie na weselu gdzieś koło Kielc, a szkoda, żeby ktoś się nie załapał albo myślał, że się nie załapie.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Ja polecam rezygnację Paweł. Z Gromady też.Grichalk pisze:Ja zarezerwowałem w Turkusie.
Poleciłbym Gościnną Kamienicę, ale widzę, że w terminie mastera mają już wszystko zajęte.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Ok, "Kalafior jest cipa, bo opuszczę najlepszy master w roku"Cauliflower pisze:Po co o tym weselu. Napisz po prostu "jestem cipa, bo opuszczę najlepszy master w roku"trikk pisze:Skoro jest limit miejsc, to weź mnie wypisz. Jednak będę w tym czasie na weselu gdzieś koło Kielc, a szkoda, żeby ktoś się nie załapał albo myślał, że się nie załapie.
Release the Przemcio!
oba tak samo gównianeAkadera pisze:Co do Turkusa zgadzam się z Siwym. O Gromadzie nie mam pojęcia.
w centrum rzadzi Goscinna, poza tym mozna sprobowac w Kawelinie, Aristo niby ma 3 gwiazdki, ale z aspiracjami na 4, wiec watpie zeby byl przystepny (nie bylem, nie znam cen).
Nie mogę się już doczekać mastera
@CrazyCris: byłem kilka dni temu w wodopojce, przypomniałem tej uroczej rudej babci że obiecała umówić Cię ze swoją wnuczką. Babka dalej stoi przy swoim i jak przyjedziesz to można będzie podbić, wszak miss podlasia nastolatek
@CrazyCris: byłem kilka dni temu w wodopojce, przypomniałem tej uroczej rudej babci że obiecała umówić Cię ze swoją wnuczką. Babka dalej stoi przy swoim i jak przyjedziesz to można będzie podbić, wszak miss podlasia nastolatek
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Właśnie tak mi ją reklamowałaKarli pisze: @CrazyCris: byłem kilka dni temu w wodopojce, przypomniałem tej uroczej rudej babci że obiecała umówić Cię ze swoją wnuczką. Babka dalej stoi przy swoim i jak przyjedziesz to można będzie podbić, wszak miss podlasia nastolatek
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Skoro białystockie winko jest takie sławne to ja postaram się przywieść totalny speciał prosto z sądeczyzny jak się uda skombinować