Skaveńskie Q&A
Moderator: Hoax
Re: Skaveńskie Q&A
tak jak jest w tym samym oddziale co genio
A czy w jakimkolwiek miejscu w jakimkolwiek podręczniku jest napisane że:Deus pisze:A takie pytanko, bsb ze standard of disciplin przekazuje te +1 ld w 12 calach?
a) BSB przekazuje komukolwiek Ld w 12"? *wyjątkiem jest Generał BSB np Slann
b) Opis sztandaru wskazuje że bonus dostaje jakikolwiek inny oddział niż ten w którym jest BSB ze Standard of Discipline?
A Ty nie podpowiadaj, bo pytanie było zupełnie o coś innego .Goglem pisze:tak jak jest w tym samym oddziale co genio
Life's a game with save and load features disabled.
Czy rany zadane w walce wręcz przeciwko Giant Rat'om/Rat Ogre'om przechodzą na Packmaster'ów, jeśli jakieś rany zostały po zdjęciu szczurów?
Dodatkowo skoro są opisane jako "mixed unit" przez FAQ to czy można z nich robić takie kanapki jak u Lizardman'ów ze Skink'ów i Kroxigor'ów?
Dodatkowo skoro są opisane jako "mixed unit" przez FAQ to czy można z nich robić takie kanapki jak u Lizardman'ów ze Skink'ów i Kroxigor'ów?
Life's a game with save and load features disabled.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
nieFAZIK pisze:Czy rany zadane w walce wręcz przeciwko Giant Rat'om/Rat Ogre'om przechodzą na Packmaster'ów, jeśli jakieś rany zostały po zdjęciu szczurów?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..