Śmieszny Wymysł ® 1200 Vanaheim Kraków, 13.04
Re: Śmieszny Wymysł ® 1200 Vanaheim Kraków, 13.04
Ja odpadam, wykreślcie mnie z listy
mam pytanie jak to jest z terenami ? trzeba przynosić jakieś swoje czy będą ?
heh, obstawiam, że będa
xYz
to dobrze bo ja raczej słabo z tym może kilka murków i jedną świątynię mógłbym przynieść ale transport to u mnie ciężka sprawa
Powiedziałbym że nawet 99%PiotrB pisze:nasz klub jest właścicielem 90 % terenów w sklepie vanahaim
Mamy miejsca - więc jeżeli ktoś chce jeszcze przyjść to nie ma się co zastawiać tylko się zapisywać i przychodzić
Wisła Kraków.
jakby coś to ja jadę autem i mogę kogoś wziąć po drodze ja jadę z Prądnika Czerwonego więc w grę wchodzi Pradnik Bialy Wschod, Olsza i Olsza 2 ewentualnie Ugorki akacjowe albo tamte rejony
Jeśli liczba uczestników spadnie poniżej 14, też raczej nie przyjde.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Andrzej - nie siej defetyzmu, tylko napisz że wolisz spędzić noc z Górkenem niż przyjść cna turniej
Jest 18 osób zapisanych - jestem spokojny że pojawi się co najmniej 16.
Jest 18 osób zapisanych - jestem spokojny że pojawi się co najmniej 16.
Wisła Kraków.
Podręcznikowy przykład kreatywnej księgowości10. Dibo Liz
11. Caledor BoCh
12. Kosa HE
13. PiotrB WoCh
15. Lucius II O&G
16. Andrzej HE
17. Kosmo WoCh
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Teraz juz wiesz dlaczego do Areny zawsze dokładają...Andrzej pisze:Podręcznikowy przykład kreatywnej księgowości10. Dibo Liz
11. Caledor BoCh
12. Kosa HE
13. PiotrB WoCh
15. Lucius II O&G
16. Andrzej HE
17. Kosmo WoCh
xYz
Arena to już przeszłość
Wisła Kraków.
A ja już Ci wziąłem figurki
Wisła Kraków.
Po pierwsze w tym roku będzie Puchar Smoka Wawelskiego a po drugie tym razem mamy mega sponsorów co sprawi że będzie nas walić wiele spraw ...Sevi pisze:Arena to już przeszłość
Pieniądze szczęścia nie dają ale głupio jest coś robić dla innych i jeszcze do tego dokładać . A Wy zamiast z tego drwić powinniście to docenić ... bo robione jest dla Was. Master to nie jest 15 osobowy tur w V który nawet Gremlin umie zrobić ...
+ milion.PiotrB pisze:A Wy zamiast z tego drwić powinniście to docenić ... bo robione jest dla Was.
Drwiny są słabe
Wisła Kraków.